Luelle píše:tak na hippies nejsem totálně vybavená... dřevěný korálky jsem nevedla ani ve třinácti a etnostyl je mi hrozně protivnej...žiši máte nápady zas
Zásadní výhoda je, že svůj styl nemusím moc měnit. Akorát se do srazu přestávám stříhat a holit
...a vezmu si svoje nejoblíbenější oblečení
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Luelle píše:tak na hippies nejsem totálně vybavená... dřevěný korálky jsem nevedla ani ve třinácti a etnostyl je mi hrozně protivnej...žiši máte nápady zas
Zásadní výhoda je, že svůj styl nemusím moc měnit. Akorát se do srazu přestávám stříhat a holit
no ježiš.. já tak dycky nesnáším ty chlápky s umaštěnejma dlouhejma vlasama a v batikovaným tričku...
mám jednu jedinou sukni, která do toho stylu trochu sedí...ale ta je na tréninky...
Podobně. Člověk prostě vyjde na sraz stejně, jako každý den. :D
kokos: it sounds like a plan
přinjehoršim se vybvim svim oranžovim Habitkem z tybetu tim to sand pujde, to ale neznamená že jsem pro hypíky
Jon tobě to může bejt jedno, a ne nevypadávají
Luelle píše:
no ježiš.. já tak dycky nesnáším ty chlápky s umaštěnejma dlouhejma vlasama a v batikovaným tričku...
Jen přemýšlím, jestli si vzít slony nebo nebo něco abstraktnějšího. Nebo to triko s tou želvou? Hmm... rozhodně thaiské kalhoty a sandálky a taštičku přes rameno se sluníčkem... Hmm, a do auta si pustím ruské reggae (Я знаю магию чисел, я знаю магию слов...)
A proti zimě to chce deku a sárongy...
Paráda
Dlouhé a umaštěné vlasy asi nedoženu
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův