Rychle regeneruješ, já byl 6 hodin ve škole a svěží se stále necítímVugi píše:Tak jsem svěží, po 27h v práci![]()
![]()
Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topic
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: re
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Kokos má širokouhlej noťas. Taky má kokos mžitky před očima když kouká na obrazovku dýl jak pár minut v kuse. Mimo jiné.George píše:To je jen tvoje představa, protože buď má kokos externí monitor k noťasu, nebo na noťasu není.… nevidíš to rozlišení na screenech? :)Vugi píše:Chtěl jsi asi říci... s notebookem v posteli online na EQ ? Nebo je to jen moje představa ? :Dkokosak píše:...po zbytek tejdne asi v posteli :(
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Monitor na noťasu s rozlišením 1680X1050? Já chcu taky!kokosak píše:Kokos má širokouhlej noťas. Taky má kokos mžitky před očima když kouká na obrazovku dýl jak pár minut v kuse. Mimo jiné.George píše:To je jen tvoje představa, protože buď má kokos externí monitor k noťasu, nebo na noťasu není.… nevidíš to rozlišení na screenech? :)Vugi píše: Chtěl jsi asi říci... s notebookem v posteli online na EQ ? Nebo je to jen moje představa ? :D
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Já řek že mam širokouhlej noťas, ne že na něm hraju EQGeorge píše:Monitor na noťasu s rozlišením 1680X1050? Já chcu taky!
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
tak to je ubohé, jelikož se ve finále vždy tebe dotýká aniž by sis to uvědomovalAefar píše:Konečně nějaké téma, které mi nestojí vůbec za to, abych ho četl a abych se vzrušoval... Politika
P.S.: Trautenberka beru
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Nejde o to, že bych se nezajímal, neměl přehled, nevěděl své a nevolil. Jde jen o tom, že plácat o tom na fóru mi opravdu za to nestojíTomyn píše:tak to je ubohé, jelikož se ve finále vždy tebe dotýká aniž by sis to uvědomovalAefar píše:Konečně nějaké téma, které mi nestojí vůbec za to, abych ho četl a abych se vzrušoval... Politika
P.S.: Trautenberka beru
Spíš jsem to sem psal proto, aby si rýpalové uvědomili, že kecy typu - vyserte se na to a jděte na kafe patří sem (kde si mohou dle libosti ulevit) a ne na ono fórum, kde se baví ti, co je to zajímá
Taky jsem si potřeboval ulevit, že vzrušovat se kvůli politice ještě na EQ opravdu nehodlám (ne, že bych nemohl psát eseje, ale to opravdu nechci)
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
oki dobře v tom máš pravdu Afeare, tak díky a promiň za tu ubohost
ale je to o tom mě taky nebaví už řešit tu politiku a která se jede furt ve starých kolejích, vždycky když se chci pořádně vytočit kouknu na zprávy o politice a mám adrenalinu habakuk
chtěl sem jen ukázat novou alternativu
jinak je pátek v práci pakárna a já mám čas psát na forum...asi mě to bude stát oběd, ale to je jedno stejně tu jsem dnes hodně dlouho bo musím upgradovat server pak přijdu dom vysílen a dám si šlofíka abych hned na to začal dělat jedny stránky, proč já nejsem workoholic bejt jím tak mě to aspoň baví

ale je to o tom mě taky nebaví už řešit tu politiku a která se jede furt ve starých kolejích, vždycky když se chci pořádně vytočit kouknu na zprávy o politice a mám adrenalinu habakuk
chtěl sem jen ukázat novou alternativu
jinak je pátek v práci pakárna a já mám čas psát na forum...asi mě to bude stát oběd, ale to je jedno stejně tu jsem dnes hodně dlouho bo musím upgradovat server pak přijdu dom vysílen a dám si šlofíka abych hned na to začal dělat jedny stránky, proč já nejsem workoholic bejt jím tak mě to aspoň baví
jo, tak tomu jsem se docela zasmál!Vugi píše:OBAMA OBAMA má Nobelovu cenu za mírgratulace
no já mám chuť taky češit jedno téma na EQ o EQ ale to bych tomu dal, někdo mi už říkal ať radši o tom mlčím, bo by to byla opravdu flame debata a nechci aby bylo zase peklo na foru
-
OneHeart
- Kontaktovat uživatele:
Za co omg? Za to, že je černej a komise si u něj chtěla vyžehlit otroctví?Vugi píše:OBAMA OBAMA má Nobelovu cenu za mírgratulace
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)