Brzy se snad i obevi IC, jeste nevim kdy ale davam to sem s predstihem at maji vsichni cas postahovat. Oboji moje prace [vyjma modelu hlavy, to je CEPova predelavka zakladniho tiefling modelu] az se jeho cas priblizi urcite se na forku obevi i par obrazku.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Brzy se snad i obevi IC, jeste nevim kdy ale davam to sem s predstihem at maji vsichni cas postahovat. Oboji moje prace [vyjma modelu hlavy, to je CEPova predelavka zakladniho tiefling modelu] az se jeho cas priblizi urcite se na forku obevi i par obrazku.
[byla to moje puvodni myslenka ale stejne by to muselo prepisovat nejakou orci hlavu coz by mohlo zmenit hlavu nejakeho jiz existujiciho PC a jeste by zavadelo k domnence ze to je pul ork zatimco je to jen subrasa zalozena na tom modelu kvuli velikosti. Soubor je velmi maly, stahnout a zkopirovat nezabere dele nez minutu a neni to tezsi nez kdyby to byl portret samotny takze prosim hrace o schovivavost a trpelivost tomu tu minutu venovat]
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar