Podzimní sraz v divočině ala Divoký západ, 23. - 25. 10.
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Fuj nejlepsi pivo se vari v cechach a ty pijes takove chc...
Ale ja osobne bych byla pro nejake kvasnicove nepasterovane... nemate nekdo pobliz nejaky maly pivovarek kde by varili nejake dobre?
Ale ja osobne bych byla pro nejake kvasnicove nepasterovane... nemate nekdo pobliz nejaky maly pivovarek kde by varili nejake dobre?
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
-
magnumik
- Kontaktovat uživatele:
No já mám rád zajímavý věci :) a většina českých piv není ani trochu zajímavá, jooo když už, tak z nějakýho malýho pivovaru, nebo Červenej drak, Master a takový... a i když aj ty nezajímavý piva vypiju, protože by to nebylo tak, že mě nechutnaj... ale prostě mě nijak neoslovujou a když je možnost dát si něco zajímavějšího, tak to využiju :)Wendigo píše:Fuj nejlepsi pivo se vari v cechach a ty pijes takove chc...
ty chceš aby tě pivo oslovovalo? a jak tě oslvuje?magnumik píše:No já mám rád zajímavý věci :) a většina českých piv není ani trochu zajímavá, jooo když už, tak z nějakýho malýho pivovaru, nebo Červenej drak, Master a takový... a i když aj ty nezajímavý piva vypiju, protože by to nebylo tak, že mě nechutnaj... ale prostě mě nijak neoslovujou a když je možnost dát si něco zajímavějšího, tak to využiju :)Wendigo píše:Fuj nejlepsi pivo se vari v cechach a ty pijes takove chc...
a salám ti zpívá ukolébavky? a coca cola ti recituje rady pro dnešní den?
16? Tak to je v pohodě
-
magnumik
- Kontaktovat uživatele:
Některý mě osloví, ale to je různý... u těch nejlepších je to jako láska, prostě není co řešitLuelle píše:ty chceš aby tě pivo oslovovalo? a jak tě oslvuje?
a salám ti zpívá ukolébavky? a coca cola ti recituje rady pro dnešní den?
když tak nad tím přemýšlím, tak ti co vždycky nejvíc vymýšlí a říkají co by bylo nejlepší nikdy nic sami nezařídili. jsem pro změnu. rád přenechám starosti, zálohy a zabrané místo v autě někomu, kdo se o to postará.
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
ten tvůj chlap tě zkazil!!!!Braenn píše:Já bych naplánovala nějaký výlet po okolí, ale hrad už jsme přece dobili :)
Recht, taky klidně přenechám jiným...Akira píše:když tak nad tím přemýšlím, tak ti co vždycky nejvíc vymýšlí a říkají co by bylo nejlepší nikdy nic sami nezařídili. jsem pro změnu. rád přenechám starosti, zálohy a zabrané místo v autě někomu, kdo se o to postará.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
v tom případě zařizují pivo primárně Wendigo a magnumík. Děkujemkohen píše:Recht, taky klidně přenechám jiným...Akira píše:když tak nad tím přemýšlím, tak ti co vždycky nejvíc vymýšlí a říkají co by bylo nejlepší nikdy nic sami nezařídili. jsem pro změnu. rád přenechám starosti, zálohy a zabrané místo v autě někomu, kdo se o to postará.
Jasne vezmu dva sudy a dovezu z prahy na trikolce. Neni problem. Ja piju cokoli krome Mestana a Starobrna na me nekoukejte :P
Na docasne dovolene od EQ
---
---
zkušenost z tvého statku říká: Ježek dobrý, ježek skvělý, hlavně když to není holba a "co bylo to druhý co z toho pak Libra onemocněl" ?drake127 píše:Slyšel jsem tu někde slovo Ježek? Přinejhorším bych soudek vzal, ale mám malej kufr a zatím vlastně ani to auto s kufrem, takže budu schopen potvrdit podporu až tak za týden.
-
magnumik
- Kontaktovat uživatele:
ať přemýšlím, jak přemýšlím, nevím jak bych to tam dopravil...u mě je největší problém s tim autem, páč si ho prostě nemůžu uzmout na tři dny :/ A taky nevim, kdo by pil bečku pšeničnýho (ani nevim jak velký bečky vlastně v Pegasu plněj)Akira píše:v tom případě zařizují pivo primárně Wendigo a magnumík. Děkujem
ne největší problem je v tom, že ty jedeě vlakem se mnou a s Ajkem a mým mezkemmagnumik píše:ať přemýšlím, jak přemýšlím, nevím jak bych to tam dopravil...u mě je největší problém s tim autem, páč si ho prostě nemůžu uzmout na tři dny :/ A taky nevim, kdo by pil bečku pšeničnýho (ani nevim jak velký bečky vlastně v Pegasu plněj)Akira píše:v tom případě zařizují pivo primárně Wendigo a magnumík. Děkujem
PODPIS