Nastala vlna koňských obrázků
ehm ten Lucien mi příjde, jakoby strašně potřeboval... nooo.. něco vykonat
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
hezká perspektiva :) jen doporučuji příště při ripostě držet pravou nohu na zemi, těžiště níž a vytočit zápěstí, ale jinak se mi líbí
dik :)…
Pravou nohu? Když se odrážíš a děláš fleš, tak ji přece musíš předkopnout, ne? A to nejen při fleši, ale i při výpadu %)
Nebo to chápu blbě? :)
EDIT: aaha, myslíš ten náčrtek, vlastně... mno tam to vytočené zápěstí jednu chvíli bylo, ale to bych ji musel ruku dát níž a zakrýt chlapův obličej a to se mi nechtělo :)
hezká perspektiva :) jen doporučuji příště při ripostě držet pravou nohu na zemi, těžiště níž a vytočit zápěstí, ale jinak se mi líbí
dik :)…
Pravou nohu? Když se odrážíš a děláš fleš, tak ji přece musíš předkopnout, ne? A to nejen při fleši, ale i při výpadu %)
Nebo to chápu blbě? :)
EDIT: aaha, myslíš ten náčrtek, vlastně... mno tam to vytočené zápěstí jednu chvíli bylo, ale to bych ji musel ruku dát níž a zakrýt chlapův obličej a to se mi nechtělo :)
myslel jsem původně ten první obrázek s výpadem. každopádně zásada u šermu je stále stejná. Obě nohy musí zůstat na zemi. při výpadu jdeš přední (pravou nohou) vpřed (suneš ji po podkladu, zadní zůstává na místě (jakoby si musel stát zadní na nějakým bodě a natahoval se pravou rukou po vypínači :)), zápěstí vytočíš tak, aby hrot kordu pronikl "na plocho" do těla.
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Mnooo... s rozbitým počítačem mám aspoň zase čas kreslit, takže jsem dodělal jednu rozdělanou věc. Nic extra, bohužel, určitě se k Aris ještě někdy vrátím.