Prosil bych o dopsání steel_martina do seznamu, neboť i on se hodlá zůčastnit.
A přicházím se smutnou zprávou. Or.Horo se bohužel nebude moci zůčastnit, neboť je dlouhodobě nemocný. Tak mu tedy přejme, ať se z toho dostane co nejdřív.
When I laugh it's tears I hide and when I cry it's joy inside.
Tak ma napadlo, v pripade, ze by som sa ucastnil, je tu niekto, s kym by sa dalo dohodnut na spolocnej preprave? :)
Mna to sameho vo vlaku prilis nebavi, zaspim a zobudim sa na konecnej, coz by nemuselo byt zrovna idealne...
Takze ak je tu niekto, kto by mal co i len teoreticky volne miesto v aute/popripade cestuje niekde z toho smeru ako ja (sk), tak nech sa pls ozve bud tu na fore, alebo icq...
(najblizsie 2 tyzdne budem online skor sporadicky, takze ak nebudem reagovat, nebude to pre nedostatok zaujmu :) )
Rahwin píše:Tak ma napadlo, v pripade, ze by som sa ucastnil, je tu niekto, s kym by sa dalo dohodnut na spolocnej preprave? :)
Mna to sameho vo vlaku prilis nebavi, zaspim a zobudim sa na konecnej, coz by nemuselo byt zrovna idealne...
Takze ak je tu niekto, kto by mal co i len teoreticky volne miesto v aute/popripade cestuje niekde z toho smeru ako ja (sk), tak nech sa pls ozve bud tu na fore, alebo icq...
(najblizsie 2 tyzdne budem online skor sporadicky, takze ak nebudem reagovat, nebude to pre nedostatok zaujmu :) )
No, já jsem si vědom pouze toho, že lidi s volnýma místama vyrážejí z Prahy. Asi by tě svezli, kdyby ses dopravil tam.
Ale snad se ti ozve nějakej moravák
When I laugh it's tears I hide and when I cry it's joy inside.
photter píše:jelikož pojedu z Varů asi s Jahodníkem, měl bych mít volný fleky na ose plzeň - písek - budějice - CON, pro tři hubeňoury nebo dva pořízky
Hej, to by bylo geniální. Já v Plzni v podstatě bydlim, takže by se mi to dost hodilo. Bral bys mě?
Arto píše:2. Na tomto srazu budou pravděpodobně dvě osoby které mi nehorázně lezly na nervy na Alhambrii ve hře, takže je nepotřebuju vidět ani v realu.
Na druhou stranu by CON mohl být prostředkem k vašemu udobření