tak jsem se seknul všecko už je ok takže zase hrajů!Bruciacullo píše:všem se kterými mám něco rozehrané se omlouvám, ale tak dva týdny se tu ještě neobjevím, vyhořela mi grafika
Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Bruciacullo
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..
Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Odmlka
Omlouvám se, jak si již někteří všimli, nejsem teĎ ve hře moc často a bude to ještě méně, neboť není čas, trošku není ani chuť a když už se k počítači dostanu, mám na práci něco jiného.. omlouvám se, myslím , že ale ti kteří mají něco s mými postavami buď napiště na PM, nebo už víte co se bude "dít" v mé něurčitě dlouhé odmlce.
P.S.: Taky vlastně ještě hraju Oblivion a to bych pak nestíhal vůbec :-)
P.S.: Taky vlastně ještě hraju Oblivion a to bych pak nestíhal vůbec :-)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
omlouvám se že tento týden nebudu skoro vůbec ve hře, jelikož mám dovolenou, ale kdyby bylo něco hodně urgentního nechte PM, nebo ICQ
jinak se ještě omlouvám že tenhle měsíc se asi moc neukážu celý od tohohle pátku co byl, mám toho hodně moc teĎ, ale jak sem psal kdyby něco hodně důležitého nebo co se týká mé postavy...PM, ICQ
pokusím se lognout kdykoliv to pujde
jinak se ještě omlouvám že tenhle měsíc se asi moc neukážu celý od tohohle pátku co byl, mám toho hodně moc teĎ, ale jak sem psal kdyby něco hodně důležitého nebo co se týká mé postavy...PM, ICQ
pokusím se lognout kdykoliv to pujde
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
-
Pavel Urban
Nehraju a v nejbližší době nebudu - takže vlastně žádná moc změna :)
Neni čas ani chuť.
Neni čas ani chuť.
Naposledy upravil(a) dave dne 13. 10. 2009 9.31, celkem upraveno 1 x.
Omluva paní Nayro a všem kdo seděli s Dolobrnaci
Chtěl bych se moc omluvit Všem kdo seděli U sekery (Nayro Ellen, Rumbard..., Balkon..., Hubert Boural)a já před nimi běhal nahý jen v pláští. Měl sem nejhorší bug.
Pokud to pro někoho bude problém tak mám screen
Děkuji za prominutí Afekt syn Übervalda.
-
Winonne
- Kontaktovat uživatele:
Re: Omluva paní Nayro a všem kdo seděli s Dolobrnaci
sakryš to jsem prošvihla :Dxondik píše:Chtěl bych se moc omluvit Všem kdo seděli U sekery (Nayro Ellen, Rumbard..., Balkon..., Hubert Boural)a já před nimi běhal nahý jen v pláští. Měl sem nejhorší bug.Pokud to pro někoho bude problém tak mám screen
Děkuji za prominutí Afekt syn Übervalda.