"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
A já bych dodal "Hleďte kolik je třeba trpaslíků na vykonání práce pro jednoho chlapa."
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Nalk píše:A já bych dodal "Hleďte kolik je třeba trpaslíků na vykonání práce pro jednoho chlapa."
jojo to pravej s nejnadupanějším PG
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
A taky jako správný chlap má Eda trošku větší rozsah možností a schopností průchodu než páni trpaslíci... teda nutno dodat že nakonec se stejně bojovalo, ale asi né až tak urputně. To se vám zas musí nechat.
Exkluzivní špionáž nám odhalila, co dělá Durminův kněz dvě hodiny po tom, co s brachama vypil čtyři ostré sekery a pět škopků v Hargolu pod záminkou, že jde studovat knihy do knihovny:
Naposledy upravil(a) Aefar dne 12. 10. 2009 21.59, celkem upraveno 1 x.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův