Podzimní sraz v divočině ala Divoký západ, 23. - 25. 10.
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
mno a zpátky? počítal by se dvěma do Strašnic? ;)dave píše:Sakra kdo tady v tom bordelu má něco najít !!!
Vypadá to že budu mít auto - pokud seženu alespoň dva lidi co pojedou se mnou, tak sem i ochotný dojet do Brna pro bečku... pokud se mi do auta nikdo nepřihlásí, tak se s někým svezu (nejspíš s Kohenem).
Víno vemte... koření... svaříme :)
16? Tak to je v pohodě
anurin: super....jinak doufej..u mě se to sraz od srazu zlepšovalo..nejdřív jsem byl v mínusu asi čtyři kila...ale pak už to bylo lepší :) už jen asi dvě :)
btw. dodneška vím o těch co se ani neráčili ptát na konci víkendu jestli se za to pití něco platí...no co, aspoň, že tam, co žijou existuje komunismus...
btw. dodneška vím o těch co se ani neráčili ptát na konci víkendu jestli se za to pití něco platí...no co, aspoň, že tam, co žijou existuje komunismus...
Naposledy upravil(a) Akira dne 12. 10. 2009 12.14, celkem upraveno 1 x.
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
fajn, díky za upozornění... víte co? postavím si tam stánek, vemu si čapku budwara, propisku do huby a budu točit do kelímkůAkira píše:anurin: super....jinak doufej..u mě se to sraz od srazu zlepšovalo..nejdřív jsem byl v mínusu asi čtyři kila...ale pak už to bylo lepší :) už jen asi dvě :)

akira btw: měli aspon rychlé nohy?

Já vím, že se to tu už drahnou dobu řeší, ale moc to nesleduju a mám pocit, že ale nějaké finální stanovisko není. Stejně si spíš přivezu rum na grog, pač bude zima, takže na pivo chuť nebude a já toho stejně moc nevypiju :)anurin píše:Já se ptal co mám přivést merliku... tak si řekněte. Nebo to vem za mě a dovez plzen, aspon se nemusím starat.
Takže...
jedno auto Dave z Prahy, se 3 místy tam a jedním zpět
jedno auto Winnone z Plzně,, plné, obsazení Merlik, Din, Kokosak, Alleko
jedno auto Naylun z Prahy odpoledne, obsazení Libra a ?
jedno auto Kohen z Prahy dopoledne, obsazení.. ? místa volná?
jedno auto Jája z Krnova, obsazení Fryn?, dvě místa volná?
jedno auto Morgie z Ostravy, obsazení Corleth, Dron, 1 místo volné?
já bych se s dovolením alespon pro cestu tam přešoupla od Nayluna ke kohenovi, jestli je místo, z důvodu dřívějšího vyrážení, ráda bych byla na té chatě mezi prvníma a přebrala klíče.. máš tam ještě místo, Tonny?
jedno auto Dave z Prahy, se 3 místy tam a jedním zpět
jedno auto Winnone z Plzně,, plné, obsazení Merlik, Din, Kokosak, Alleko
jedno auto Naylun z Prahy odpoledne, obsazení Libra a ?
jedno auto Kohen z Prahy dopoledne, obsazení.. ? místa volná?
jedno auto Jája z Krnova, obsazení Fryn?, dvě místa volná?
jedno auto Morgie z Ostravy, obsazení Corleth, Dron, 1 místo volné?
já bych se s dovolením alespon pro cestu tam přešoupla od Nayluna ke kohenovi, jestli je místo, z důvodu dřívějšího vyrážení, ráda bych byla na té chatě mezi prvníma a přebrala klíče.. máš tam ještě místo, Tonny?
Naposledy upravil(a) Braenn dne 12. 10. 2009 13.04, celkem upraveno 1 x.