pár itemů
Moderátor: Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
U vetešníka se vždy dá koupit jen po jednom kusu, což je dosti hloupé, když chci na tréning zakoupit více mečů, musím pokaždé, čekat na restart serveru
Též mě snima včera docela zranovala Tery, za to já jíne, jelikož prý měla opasek …
Táži se, zdali je to ok a nebo si musím též pořídit opasek, abych nepadl k zemi mrtev a nebo prohrál treningový souboj, kvuli zranění.
Ps: já jí dával mnohem větší rány, takže z RP hlediska by musela pada ona ..

Též mě snima včera docela zranovala Tery, za to já jíne, jelikož prý měla opasek …
Táži se, zdali je to ok a nebo si musím též pořídit opasek, abych nepadl k zemi mrtev a nebo prohrál treningový souboj, kvuli zranění.
Ps: já jí dával mnohem větší rány, takže z RP hlediska by musela pada ona ..

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
Ne …
-
- Kontaktovat uživatele:
To s těmi dřevěnými meči je schválně, že jsou po jednom kusu. Není to moc dobře prodejní artikl a pak, ten obchod není zdaleka jediný v okolí. Vyzbrojit armádu dřevěnými měči sice chvíli trvá, ale dva/tři v království si bezproblémů můžeou tyhle zbraně opatřit za jeden real-den. Říše jakbysmet.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Njn komu by se chtělo bežet do elfího města a pak na vostrov a pak do Mithalliru atd … :)))
Holt ho dneska koupím znova … Zase tolik nestojí
Holt ho dneska koupím znova … Zase tolik nestojí

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
Ne …
-- Kniha Sirach
Ne …
-
- Kontaktovat uživatele:
Technicky nejde zajistit nulové zranění, je to popsané i v popiscích těch mečů - že ten kdo má pořádnou ránu, tak že protivníka může zranit. Většinou se to pohybuje tak za 2-4 hp při criticalu což myslím vzhledem k tomu když si to představíš v realitě dostat takovým mečem i naplocho takovouhle ďahu je ještě mírné.Psanec píše:Ty meče,ale nemají zranovat ne ?
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je máme trochu silnější...No damage a -5 hp damage. Tj. počítají se jen bonusové atributy (asi tak nějak).Alcatraz píše:meciky jsem jeste nevidel, ale urcite jsem na serverech videl noziky s -1 AB a snad -2 dmg.Labir píše:Technicky nejde zajistit nulové zranění