Elementalove

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Elementalove

Příspěvek od Alcatraz »

Trochu jsem cekal, ze prave druh elementala ke kouzleni si budu moci vybrat. Ja bych je doplnil do knihy vyvolavani. Ten (pseudo) random tam je nic moc :( protoze elementalove se vyvolavaji pro sve specificke vlastnosti. Kdyz potrebuju aby nekdo prosel horici dum, tak nepotrebuji elementala vzduchu a zkouset jich vyvolat 5 nez treba padne ten spravny mi prijde divne. Nemluve o praktickych problemech s jistymi konkretnimi elementaly, ktere povolat v boji se muze stati osudnym, zbytecne.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Elementalove

Příspěvek od labir »

Alcatraz píše:Trochu jsem cekal, ze prave druh elementala ke kouzleni si budu moci vybrat. Ja bych je doplnil do knihy vyvolavani. Ten (pseudo) random tam je nic moc :( protoze elementalove se vyvolavaji pro sve specificke vlastnosti. Kdyz potrebuju aby nekdo prosel horici dum, tak nepotrebuji elementala vzduchu a zkouset jich vyvolat 5 nez treba padne ten spravny mi prijde divne. Nemluve o praktickych problemech s jistymi konkretnimi elementaly, ktere povolat v boji se muze stati osudnym, zbytecne.
Počítá se s tím, někde tady na fóru je i řečeno že v rozšíření elementálové budou stejně jako podelementálové a démoni.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Jen mě napadá- nebylo by možné z vodních elementálů nabírat vodu do nádob, čutor atd.?
Bratrstvo zabanovaných!
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Ghost píše:Jen mě napadá- nebylo by možné z vodních elementálů nabírat vodu do nádob, čutor atd.?
:megalol: To tedy nebylo.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Byl jsem upozorněn, že vodní elentál může utopit sebe i partu. Prý se jedná o bug.
Je opravený, aby se to nemohlo stát ?
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Psanec píše:Byl jsem upozorněn, že vodní elentál může utopit sebe i partu. Prý se jedná o bug.
Je opravený, aby se to nemohlo stát ?
Podle me to neni bug, tak jako tak, proti utopeni chrani klerikuv death ward a mel by i wizarduv/sorcuv shadow shield (netestovano)
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Zamčeno