Elementalove
Moderátor: Dungeon Master
Elementalove
Trochu jsem cekal, ze prave druh elementala ke kouzleni si budu moci vybrat. Ja bych je doplnil do knihy vyvolavani. Ten (pseudo) random tam je nic moc :( protoze elementalove se vyvolavaji pro sve specificke vlastnosti. Kdyz potrebuju aby nekdo prosel horici dum, tak nepotrebuji elementala vzduchu a zkouset jich vyvolat 5 nez treba padne ten spravny mi prijde divne. Nemluve o praktickych problemech s jistymi konkretnimi elementaly, ktere povolat v boji se muze stati osudnym, zbytecne.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Cesta života, Serena White
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elementalove
Počítá se s tím, někde tady na fóru je i řečeno že v rozšíření elementálové budou stejně jako podelementálové a démoni.Alcatraz píše:Trochu jsem cekal, ze prave druh elementala ke kouzleni si budu moci vybrat. Ja bych je doplnil do knihy vyvolavani. Ten (pseudo) random tam je nic moc :( protoze elementalove se vyvolavaji pro sve specificke vlastnosti. Kdyz potrebuju aby nekdo prosel horici dum, tak nepotrebuji elementala vzduchu a zkouset jich vyvolat 5 nez treba padne ten spravny mi prijde divne. Nemluve o praktickych problemech s jistymi konkretnimi elementaly, ktere povolat v boji se muze stati osudnym, zbytecne.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem upozorněn, že vodní elentál může utopit sebe i partu. Prý se jedná o bug.
Je opravený, aby se to nemohlo stát ?
Je opravený, aby se to nemohlo stát ?
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek