6. setkání hráčů Equilibrie i jiných sfér - 28.11.2009
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Winonne píše:víc se mi to hodí 28 :)sciorp píše:vypadáto, že přes termín nejede vlak, prosím aspon 4 z těch co je jim to jedno aby napsali že se jim víc hodí 28 díky
magnumik píše:jooo tak asi se mě taky nakonec bude víc hodit toho 28.ale v hlasování to nejde změnit
každopádně sem hlasoval pro "je mi to je dno" a UŽ MI TO JEDNO NENI
dave píše:28. je úplně nejlepší termín... o mnoho lepší než ten druhej...
Jája CZE píše:28.11 bych mohl i já... 4.12 by měl být firemní večírek, pokud jej z důvodu úspor nezruší. 27. se mi moc nechce, pátek :o(.
at počítám jak počítám vyhrává termín 28. co ty na to Kokos?allekoo píše:sice som hlasoval za 27 ale viac sa mi hodi 28![]()
PODPIS
V tom případě jestli to vyjde na 28. 11. prosím kdo může ubytovat pár moraváků, tak se nabídněte. Já v tomhle termínu nemůžu:( Sice bych se ještě pokusila optat objednaných pomocníků.. ale úspěšné přeložení nemůžu zaručit.sciorp píše:Winonne píše:víc se mi to hodí 28 :)sciorp píše:vypadáto, že přes termín nejede vlak, prosím aspon 4 z těch co je jim to jedno aby napsali že se jim víc hodí 28 díkymagnumik píše:jooo tak asi se mě taky nakonec bude víc hodit toho 28.ale v hlasování to nejde změnit
každopádně sem hlasoval pro "je mi to je dno" a UŽ MI TO JEDNO NENI
dave píše:28. je úplně nejlepší termín... o mnoho lepší než ten druhej...Jája CZE píše:28.11 bych mohl i já... 4.12 by měl být firemní večírek, pokud jej z důvodu úspor nezruší. 27. se mi moc nechce, pátek :o(.at počítám jak počítám vyhrává termín 28. co ty na to Kokos?allekoo píše:sice som hlasoval za 27 ale viac sa mi hodi 28![]()
Nifredil Níniel
Miellé Esperance
Ronja
Miellé Esperance
Ronja
Eh Sciorpe takhle to nemuzes brat takhel ti tam pulka lidi hlasovala dvakrat, hezky aby to bylo fer nahore je nove hlasovani se sobotnimi terminy tak uvidime.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
hlasování je jasný 4:3
edit: 5:4 stále vedem
edit2: 7:6 stále vedem
edit3: 8:6 získáváme náskok
edit4: 9:6
edit5: 10:10 hmhmhm nic moc děcka činte se
edit6: 11:10

edit: 5:4 stále vedem
edit2: 7:6 stále vedem
edit3: 8:6 získáváme náskok
edit4: 9:6
edit5: 10:10 hmhmhm nic moc děcka činte se
edit6: 11:10

Naposledy upravil(a) sciorp dne 3. 11. 2009 18.35, celkem upraveno 3 x.
PODPIS
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Prostě se jen listopadníci dostali dřív na fórum, protože jsou to větší závisláci 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
*podívá se na počet hlasů a zamyslí se* předtím bylo tak možná 40 hlasů, teď jich je sotva půlka *pokrčí rameny*kokosak píše:Takže, vzhledem k tomu, že už se to musí začít bookovat a vzhledem k poměrně vyrovnaným výsledkům hlasování stanovuji tímto termín srazu na 28.11., tedy sobotu. Přesný čas bude upřesněn.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Stanovil jsem to, neb jsem zlý, autoritativní a zlomyslný. S věcma jako "rezervace" a "termín" to nemá nic společnýho.Nalk píše:*podívá se na počet hlasů a zamyslí se* předtím bylo tak možná 40 hlasů, teď jich je sotva půlka *pokrčí rameny*
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
To jsem netvrdil, chápu nutnost rezervace, jen mi příjde podivné se rozhodnout když odhlasuje půlka lidí... a ještě by mě zajímala ta věc, co podotkla Niam - jak je to tam velké?kokosak píše:Stanovil jsem to, neb jsem zlý, autoritativní a zlomyslný. S věcma jako "rezervace" a "termín" to nemá nic společnýho.Nalk píše:*podívá se na počet hlasů a zamyslí se* předtím bylo tak možná 40 hlasů, teď jich je sotva půlka *pokrčí rameny*