Moc se omlouvám všem účastníkům dnešní výpravy do pouště, že jsem přišel pozdě. Musel sem udělat "neodkladné" ( v podstatě by se to dalo odložit i o rok, jenomže bohužel posouzení situace připadlo někomu jinému ) věci a já pak na celou akci zapomněl.
Omluva patří osůbce, kterou jsem vytáhl do nebezpečné lokace uplně přitom zapomínaje na Labirem předem ohlášené možné výpadky konektivity. No, aspoň že se nic nestalo.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Omlouvám se za výpadky, technika zlobí. A omlouvám se za příliš snadné nalezení v bouři, ale nepoznal jsem čistě z enginu, že je to bouře, myslel jsem, že je to tam takové normálně.
Naposledy upravil(a) Naylun dne 7. 12. 2009 0.44, celkem upraveno 1 x.
Jsem zpet! .. Sice v omezene mire, ale funguju ^_^. Jen mi prosim omluvte psane projevy, protoze funguju jen na anglicke klavesnici (a tedy interpunkcni znamenka se ukrzvaji na neznamych pozicich).
Kdybyste nekdo vedel, jak nainstalovat na nemecke Windows 2000 ceskou klavesnici, budu jen vdecny ~_^
The_Balrog píše:Kdybyste nekdo vedel, jak nainstalovat na nemecke Windows 2000 ceskou klavesnici, budu jen vdecny ~_^
Jednoduché, odinstaluj Win 2000 a nainstaluj Win XP a máš to vychytaný
No, ony se Windows 2000 a Windows XP liší ve vezi asi jedné knihovny (comctl32.dll), takže to není moc smysluplná rada. Prostě si najdi nastavení klávesnice, tu tam přidej doinstaluj, popř. si i změň výchozí locale na české a kromě německých textů se to bude chovat jako normálně. W2k už zvládá unicode, takže to je pohoda.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
The_Balrog píše:Kdybyste nekdo vedel, jak nainstalovat na nemecke Windows 2000 ceskou klavesnici, budu jen vdecny ~_^
Jednoduché, odinstaluj Win 2000 a nainstaluj Win XP a máš to vychytaný
No, ony se Windows 2000 a Windows XP liší ve vezi asi jedné knihovny (comctl32.dll), takže to není moc smysluplná rada. Prostě si najdi nastavení klávesnice, tu tam přidej doinstaluj, popř. si i změň výchozí locale na české a kromě německých textů se to bude chovat jako normálně. W2k už zvládá unicode, takže to je pohoda.
Ah, paráda! Děkuji :) Mám česká písmenka a jsem šťastný :) Díky moc.
Omluva za neaktivitu v uplynulých týdnech a asi i těch následujících. Není čas nebo nálada. Kdyby jste náhodou potřebovali něco IC/OOC vyřídit, není problém se nějak domluvit.
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM) Balkon, syn Daskův Athriel
Zmizely poslední zbytky chuti vůbec se logovat. Takže se pauza protahuje na neurčito. Těm, kterých se to týká: omlouvám se, možná zas někdy chuť přijde. Těm, kterých se to týká: trhněte si.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!