A ještě furt si tvoje postavy pamatují Druhou stranu?Wolf píše:…

Moderátor: Dungeon Master
A ještě furt si tvoje postavy pamatují Druhou stranu?Wolf píše:…
A co má s tímhle společný tenhle Topic?Nalk píše:A ještě furt si tvoje postavy pamatují Druhou stranu?Wolf píše:…![]()
A stejně tak nevydrží 24 hodin denně žádný hostinský, žádná servírka a spousta dalších NPC.hemendo píše:Já vím co tam napsali a příjde mi to trochu přitažené za vlasy, podívejse jaký písař je v mithu v hospodě, přitom žádný písař nevydrží na místě 24/7, ale o to tady ani tak nejde. Písařova pozornost se dá jistě odvrátit třeba někým druhým, kdo se s ním bude vybavovat, zatímco jeho komplic strhne vzkaz. Nebo si prostě nemusí všimnout, když má postava dobré některé dovednosti. Taky si myslím, že zrovna tenhle písař nevidí neviditelné.Aefar píše:…
Jen poukazuju na tvoje znalost (atd.) ohledně pravidelWolf píše:A co má s tímhle společný tenhle Topic?Nalk píše:A ještě furt si tvoje postavy pamatují Druhou stranu?Wolf píše:…![]()
Však jsem psal že takové potsavy co by strhali vzkaz o sto šest tu jsou. Neříkal jsem že je tu každý chrabrým rytířem a ani neříkám že je špatně že tu ty postavy jsou.hemendo píše:………..
Poukazuješ na neznalost z dřívějíší doby... když ti to za to stojí proč ne.Nalk píše: ………..
Vzhledem k tomu jak suveréně jsi to tak tenkrát prohlašoval a po jaké době na EQ to bylo, tak mi to za to stojíWolf píše:Poukazuješ na neznalost z dřívějíší doby... když ti to za to stojí proč ne.Nalk píše: ………..
Tohle si laskavě řeš po PM a neházej po forum lživé pomluvy.Nalk píše:Vzhledem k tomu jak suveréně jsi to tak tenkrát prohlašoval a po jaké době na EQ to bylo, tak mi to za to stojíWolf píše:Poukazuješ na neznalost z dřívějíší doby... když ti to za to stojí proč ne.Nalk píše: ………..Páč aby radil někdo, kdo na pravidla v podstatě sral, bo možná ještě sere, tka t teda
![]()
![]()
Díky za pochopení...anurin píše:Nalk je Nalk a jinej nebude.…
existuje něco jako svoboda projevu :)Nalk píše:mě šlo jen o to, že člověk, kterej si po roce hraní ani nepřečetl pravidla, by se na fóru u návrhů radši neměl vyjadřovathotovo dvacet