DOHODA NA DOBĚ HRANÍ
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Věc: Mapování pouště
kde - Oáza
kdy:
Vzhledem k velkému počtu zájemců budou dva termíny, pokaždé s jiným koutem pouště. Ráda bych vzala všechny na všechny, ale pro přehlednost, zábavnost a plynulost hry jsme dali limit cca 7 hráčů na jednu cestu. Takže termíny jsou
Běh 1. - Neděle od 16:00
Běh 2. - Středa od 17 n. 18:00
Rozdělení ideálně
- běh 1. - Trpaslíci, Hyrdan, Elen Longhorn, Rina
- běh 2. - Tonny, Rayon, Serbitar ?, Montago ?, Sirael?
Nicméně není závazné a když se mi tu nebo do PM vyjádříte jak jste na tom s časem budu ráda, dohadovat to po jednom by bylo na týden. Děkuji za pochopení a doufám že se nějak sejdem.
P.s. jestli jsem někoho vynechala nebo si nevzpoměla, omlouvám se a doplním
kde - Oáza
kdy:
Vzhledem k velkému počtu zájemců budou dva termíny, pokaždé s jiným koutem pouště. Ráda bych vzala všechny na všechny, ale pro přehlednost, zábavnost a plynulost hry jsme dali limit cca 7 hráčů na jednu cestu. Takže termíny jsou
Běh 1. - Neděle od 16:00
Běh 2. - Středa od 17 n. 18:00
Rozdělení ideálně
- běh 1. - Trpaslíci, Hyrdan, Elen Longhorn, Rina
- běh 2. - Tonny, Rayon, Serbitar ?, Montago ?, Sirael?
Nicméně není závazné a když se mi tu nebo do PM vyjádříte jak jste na tom s časem budu ráda, dohadovat to po jednom by bylo na týden. Děkuji za pochopení a doufám že se nějak sejdem.
P.s. jestli jsem někoho vynechala nebo si nevzpoměla, omlouvám se a doplním
Naposledy upravil(a) Braenn dne 22. 11. 2009 14.29, celkem upraveno 3 x.
Knihomol roku 1128 p.v.d.
Vědomostní soutěž s výhrami pro širokou veřejnost ve veřejném přednáškovém sále MUNI, pořádá Naylun pod záštitou MUNI. Může být zábavné i pro hráče hloupějších postav bez velkých znalostí, IC motivací můžou být např. ceny za první místa.
Vy, kdo byste se chtěli zůčastnit, mohli byste v neděli 10.1. od 20:00? Pokud ne a nechcete si to nechat ujít, dejte alternativní návrhy. Kdo může, potvrďte to tu nějak prosím, ať mám přehled.
10.1. 19:30 předběžně můžou:
LD
Roma
Magnumik
//EDIT: Čas posunut na 20:00.
Vědomostní soutěž s výhrami pro širokou veřejnost ve veřejném přednáškovém sále MUNI, pořádá Naylun pod záštitou MUNI. Může být zábavné i pro hráče hloupějších postav bez velkých znalostí, IC motivací můžou být např. ceny za první místa.
Vy, kdo byste se chtěli zůčastnit, mohli byste v neděli 10.1. od 20:00? Pokud ne a nechcete si to nechat ujít, dejte alternativní návrhy. Kdo může, potvrďte to tu nějak prosím, ať mám přehled.
10.1. 19:30 předběžně můžou:
LD
Roma
Magnumik
//EDIT: Čas posunut na 20:00.
Naposledy upravil(a) Naylun dne 4. 1. 2010 14.11, celkem upraveno 3 x.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Knihomol roku 1128 p.v.d.
Předběžně potvrzuji účast
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)