Naposledy upravil(a) Nalk dne 16. 11. 2009 10.52, celkem upraveno 1 x.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
EDIT: nooo Morgiš název to není... já halapartnu ze zásady nenosím
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Jak se shodlo nejmenované PC s nejmenovaným familiarem.. ano vskutku prodává své zboží
The_Balrog píše:
Počkat - bavíme se tu o večerních lekcích šermu, že? O.o;
Pokud nestraný pozorovatel uváží pózu jakou na obrázku Alkaran zaujímá, její outfit a dvojznačnost pojmenování malby, tak je i možné že se bavíme o večerních lekcích šermu... ovšem každý tomu říká jinak, že.
Pak už jen nutno dodat že 10st za lekci je více než dobrá cena
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Tak pak stačí aby se instruktorka i žák šetřili, nedupali a nevydávali hlasité výkřiky. Zbraň je snad možné obalit, dokonce by to mohlo být žádoucí, aby nedošlo nešťastnout náhodou k trvalým následkům
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Dr.Lizard píše:Tak pak stačí aby se instruktorka i žák šetřili, nedupali a nevydávali hlasité výkřiky. Zbraň je snad možné obalit, dokonce by to mohlo být žádoucí, aby nedošlo nešťastnout náhodou k trvalým následkům