Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
*jen kouká a nechává ho v nejistotě*Wolf píše:Já taky díky. S Aris se hraje opravdu krásně ;)Pipi_CZ píše:Málem bych zapoměl poděkovat za nedělní hru pánovi v zelené. I když to dopadlo všelijak, bylo to docela zajímavé
*nadějně doufá, že to děkování bylo pro něj a neztrapnil se*

Za dnešek díky Matesovi

Já ti taky děkuju … a Mates děkuje za dortPipi_CZ píše:*jen kouká a nechává ho v nejistotě*Wolf píše:Já taky díky. S Aris se hraje opravdu krásně ;)Pipi_CZ píše:Málem bych zapoměl poděkovat za nedělní hru pánovi v zelené. I když to dopadlo všelijak, bylo to docela zajímavé
*nadějně doufá, že to děkování bylo pro něj a neztrapnil se*
Za dnešek díky Matesovi

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
-
Chtěl bych poděkovat CM za moc pěkný příběh, přeměna lokací, napětí a nadšení pro správnou věc mě opravdu uneslo, troufám si říci, že to bylo opravdu dokonalé, něco podobného jsem zažil jen jednou, takže díky, díky, díky…
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Ja dekuju vsem, se kteryma od meho navratu z nucene EQ pauzy hraju. Je uzasny sledovat, jak postavy maji propracovany charakter, historii a opravdu zijou. Na tom se pak da stavet pekny pribehkohen píše:Chtěl bych poděkovat CM za moc pěkný příběh, přeměna lokací, napětí a nadšení pro správnou věc mě opravdu uneslo, troufám si říci, že to bylo opravdu dokonalé, něco podobného jsem zažil jen jednou, takže díky, díky, díky…

Já se přidávám. Jeden si párkrát do roka vyjde zahoubařit, hráč si řekne, v deset půjdu spát... a najednou se do toho vloží jeden CM a už se jde spát o půl jednékohen píše:Chtěl bych poděkovat CM za moc pěkný příběh, přeměna lokací, napětí a nadšení pro správnou věc mě opravdu uneslo, troufám si říci, že to bylo opravdu dokonalé, něco podobného jsem zažil jen jednou, takže díky, díky, díky…

A stálo to za to

Musím především pochválit režijní schopnosti: logika reakcí světa, trochu odlehčená zábavnost (obzvláště to kličkování v lese rozesmálo mě i ženu, přes veškerou vážnost situace), stupňované napětí, nakonec množství NPC a zároveň stále zachovaná přehlednost situace.
Taky díky

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Díky Naylunovi za parádní přednášku, kterou nejen že jsem pochopil já, ale dokonce docela i Alky! :) Sice ještě nevím, k čemu ji to bude, ale třeba se bude teorie o astrálním věštění či barevný bazének někdy hodit :)
*nakukuje do chrámu, jestli tamní bazének náhodou nemění barvu...*
*nakukuje do chrámu, jestli tamní bazének náhodou nemění barvu...*
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
- Deadlymoon
Děkuji zas za krásnou hru při nacvičování ;)
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future