Můžu vědět za koho tento hráč hrál?Drog píše:Nadobro končím, a proto se chci omluvit všem hráčům, kterým jsem jakýmkoliv způsobem znepříjemnil hru svým trapným a hloupým hraním, ale hlavně se omlouvam těm kteří tu mou stupidní hru museli denodenně snášet.
Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Drog už nehraje hooodně dlouho a hrál trpaslíka, kdy hrála ještě asar a spol. Snad se nepletu. Byla to zajímavá postava.Pipi_CZ píše:Můžu vědět za koho tento hráč hrál?Drog píše:Nadobro končím, a proto se chci omluvit všem hráčům, kterým jsem jakýmkoliv způsobem znepříjemnil hru svým trapným a hloupým hraním, ale hlavně se omlouvam těm kteří tu mou stupidní hru museli denodenně snášet.
Hm, škoda že jsem neměl tu čestanurin píše:Drog už nehraje hooodně dlouho a hrál trpaslíka, kdy hrála ještě asar a spol. Snad se nepletu. Byla to zajímavá postava.Pipi_CZ píše:Můžu vědět za koho tento hráč hrál?Drog píše:Nadobro končím, a proto se chci omluvit všem hráčům, kterým jsem jakýmkoliv způsobem znepříjemnil hru svým trapným a hloupým hraním, ale hlavně se omlouvam těm kteří tu mou stupidní hru museli denodenně snášet.
Chtěl bych se omluvit Lizardovi za můj odlog. Nějak mi to po tom přechodu spadlo všechno a když jsem se teď dostal k počítači , byl jsem "vyhozen"
...snad jindy, omlouvám, se... snad jsi to mohl nějak dobře zahrát..

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
-
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, že nevím jak šetrně provést šťouchnutí systémově. 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
Omlouvam se za svou nepritomnost pred vanoci. Zapricinila to pomerne neprijemna nemoc a naval prace pote co jsem se k ni konecne dostala.
Ted uz se ve hre zacnu obevovat i kdyz jeste nejakou dobu to muze byt nepravidelne, ale zkusim alespon na chvilku se kazdy den ukazat. V pripade nahlych odchodu a tak dale se nezlobte, omlouvam se s predstihem ;]
Ted uz se ve hre zacnu obevovat i kdyz jeste nejakou dobu to muze byt nepravidelne, ale zkusim alespon na chvilku se kazdy den ukazat. V pripade nahlych odchodu a tak dale se nezlobte, omlouvam se s predstihem ;]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
-
Omlouvam se vsem hracum, kteri se ucastnili dnesniho Labirova questu za dejovou nekonzistenci a mensi zmatky. Tesne pred finale zacal mit Labir technicke potize a padlo mu to. Jelikoz jsem byl ve hre pred tim sotva par minut, quest jsem prebral radne rozjety a zaclenil dejove asi trosku nekam jinam. Diky za pochopeni,
Vas CM
Vas CM

Omlouvám se těm kterým jsem něco ve hře slíbil a neukázal jsem se, ale blbne mi internet... Nevím jak dlouho zase půjde/nepůjde.
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Omluva za muj hodne spesny odchod, bohumzel obevilo se neco neodkladneho.
Na docasne dovolene od EQ
---
---
-
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se výpravě do opuštěného dolu. Ten questík jsem bohůmžel nemohl dohrát (a díky cybermisovi že to narychlo převzal) protože mi zrovna zhavaroval jeden disk ze strip raid pole. Takže ztráta všech dat na systémovém disku (měl bych mít od dost věcí zálohy, ale ne od všeho) a čeká mě postupná čistá instalace všeho...
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.