Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Takže … vzhledem k tomu že se dost hráčů ozvalo přes PM ohledně záležitostí okolo Aris ve hře, tak říkám, že tohle znamená velkou herní pauzu. Je mi to líto, co bylo naplánované a co se mělo odehrát se asi už nestihne, takže se omlouvám. Moje rozhodnutí to není.
Plánuju návrat, ale netuším kdy. Možná za týden, 14 dní a nebo taky za měsíc. Pokud má někdo otázky typu "Proč?", "Jakto?" atd. napiště PM. Fórum ještě sleduju … díky
(Labire, PM už není aktuální)

(Labire, PM už není aktuální)
Ted tu moc nebudu, ve stredu se obevim na prednasce ale jinak asi ne. Berte to tak ze Zelg neni nejak zmizely, neni zrovna ted moc cas a chut, uvidime po sraze. Zatim se mejte a kdyby mne nekdo schanel jsem na ICQ.
Naposledy upravil(a) Wendigo dne 18. 1. 2010 16.49, celkem upraveno 1 x.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
chtěl bych se omluvit že se asi ještě delší čas neobjevím soukromé a pracovní obtíže nedovolují
moc mě to mrzí protože na EQ mě to dosti bavilo, ale neuděláte nic
moc mě to mrzí protože na EQ mě to dosti bavilo, ale neuděláte nic
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
-
Chci se omluvit předem za moji postavu. Na tvrzi je to teď docela rušné a můj veterán se s tím pere jak jen dokáže. Včera mi to i spadlo. Takže pokud bude Aris nějak dlouho stát na místě, nebo poběží někam úplně jinam, tak to prosím omluvte. Peru se s tím co to jde. Mám z toho obrázkovou prezentaci po deseti vteřinách …