Akruo píše:Navrhuji BITVU O TVRZ!
Je to dostatečně epické a viděla to většina serveru!
Tak to je buď na nákres hromady mrtvol, nebo na sérii obrázků
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Bitvu o tvrz bych viděl jako světlo na konci tunelu. To by se mohlo shodovat s nejvýraznějším zážitkem všech zůčastněných a pokud přihlédneme k NPC tak většina už tak zůstane.
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Dovedete si představit jak to vypadalo na ostrůvku u MUNI při bitvě? Mates (náš Tirianský rytíř a drakobijec) tam musel přímo šílet když viděl draka jak lítá nad tvrzí. Úplně ho vidím jak poskakuje a máchá nad sebou mečíkem a huláká něco ve stylu aby nás na tvrzi nechal a šel za ním páč on je ten vyvolený drakobijec
Pipi_CZ píše:Dovedete si představit jak to vypadalo na ostrůvku u MUNI při bitvě? Mates (náš Tirianský rytíř a drakobijec) tam musel přímo šílet když viděl draka jak lítá nad tvrzí. Úplně ho vidím jak poskakuje a máchá nad sebou mečíkem a huláká něco ve stylu aby nás na tvrzi nechal a šel za ním páč on je ten vyvolený drakobijec
Matěj by ho zabil jen kdyby v tom byla princezna.
Erika - Cikánské dítko Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …" Gradush - "Žrát!"
---------------------------------------- In omnia paratus!
Pipi_CZ píše:Dovedete si představit jak to vypadalo na ostrůvku u MUNI při bitvě? Mates (náš Tirianský rytíř a drakobijec) tam musel přímo šílet když viděl draka jak lítá nad tvrzí. Úplně ho vidím jak poskakuje a máchá nad sebou mečíkem a huláká něco ve stylu aby nás na tvrzi nechal a šel za ním páč on je ten vyvolený drakobijec
Matěj by ho zabil jen kdyby v tom byla princezna.
A co Aris? Když si ji vezme do parády Nep, tak bys koukal jaká je z ní princezna ….char 20 a už to jede
NiamCK píše:1. Ezova díra - 2
2. Arnudenské trosky - 1
3. Obtočné hory -1
4. Naylun na všechny zpusoby :D - 2
5. Wasperdhar - doupě pavoučí královny - 2
6. Oáza - 10
7. Stavba v lesíku - 7
Aktuální stav
Táákže inspirace starým příspěvkem... mě osobně napadá Půlorčí osada
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Nééé! už jsem něco nakreslil! Je to 5ti minutovka! tak to sem tak i tak dám!
Všechna autorská práva Groarrr vyhrazena od Niam! Díky!
Nechci tímto nikoho urážet, všichni víme jak to myslím!
EDIT: A zpomněl jsem na název: "Stinné stránky přírody a jejího služebníka"
Wolf píše:Nééé! už jsem něco nakreslil! Je to 5ti minutovka! tak to sem tak i tak dám!
Všechna autorská práva Groarrr vyhrazena od Niam! Díky!
Nechci tímto nikoho urážet, všichni víme jak to myslím!
EDIT: A zpomněl jsem na název: "Stinné stránky přírody a jejího služebníka"
Erika - Cikánské dítko Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …" Gradush - "Žrát!"
---------------------------------------- In omnia paratus!