Lump píše:já se hlásim, páč sem nehrál zatim sp v NWN
Ok, supr, tak se potom domluvíme a spustíme to. Ještě někdo má zájem? Myslim si, že ta oficiální kampaň je dobře udělaná a ve více lidech při kvalitním RP by to mohlo být fajn
btw: A je tu ještě možnost, že by někdo dělal DM, což by bylo ještě lepšejší
Kdo by teda hrál? Lump, photter a Magicpoet? To je se mnou 4 .. a co s tim DM? Já s tim žádný zkušenosti nemam.. tak se navrhněte
Jinak si myslím že DM neni podmínkou..
S těmi časy: Navrhuju večery kolem 20 hodiny, nebo jenom večery o víkendech. Co vy na to?
btw: Phottere ty máš zkušenosti jako DM, což?
Edit: Kdo chce hrát nechť se ozve na mé ICQ: 292-554-334 a dohodneme se dál...
Lump píše:příší tejden zas makám
takže bych to viděl na ty večery
edit: počkat , teď sem si vzpoměl že v kampani SoU se začína na 15.lvl (nebo to je v HoU?)
Lump píše:to je dobře, vod tej 15. by to byla nuda (..i když)
kampaň je vazne navrzena pro jednoho hrace.. Hrali sme to ve vice lidech a nuda reknu vam Ale treba vas to bude bavit, jen bacha na chyby plynouci z toho, ze to je pro jednoho hrace... Taky asi budete potrebovat DM, ktery ten pribeh zna a ma v hlavě ;)
No zkoušel jsem hrát SoU i HotU (SoU i ve více lidech) a kdybych se zase k něčemu takovému odhodlal, tak bych si rozhodně raději zahrál HotU. Ono stejně jak píše Kolja, je to celkem nuda (o dost menší prostor než v PW světech, postavy se prostě potkají najednou na jednom místě a všechny vyrazí společně na quest, působí to docela uměle atd...). Ale samozřejmě taky dost záleží na lidech, kteří se u toho sejdou. Třeba to tak hrozné nakonec nebude .