Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
vitekkovarovic
Já ti dám veveřice… 
Díky všem zúčastněným, zvláště těm, co s námi byli poprvé. Taky doufám, že se přidají i jindy.
Díky všem zúčastněným, zvláště těm, co s námi byli poprvé. Taky doufám, že se přidají i jindy.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
O papoušcích…
Díky za super výpravu i DM zpestření okolo.
A příště mi připomeňte, že si mám v myši měnit baterky... Ať nemusím vprostřed boje utíkat přes šipky pryč.. Třeba přežiju :o))) Když mám proti sobě jednoho skřeta a namáčklej šíp smrti :oDD
A příště mi připomeňte, že si mám v myši měnit baterky... Ať nemusím vprostřed boje utíkat přes šipky pryč.. Třeba přežiju :o))) Když mám proti sobě jednoho skřeta a namáčklej šíp smrti :oDD
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
-
Pavel Urban
Díky přítomným za ochutnávačku v Bardském domě. Sice nás dorazilo méně, než bylo očekáváno, ale myslím, že jsme si docela vystačili.
Speciální dík Gorovi za přípravu (fakt doufám, že se něco z toho ujme). Byla to taková malá předzvěst časů budoucích. *pokukuje nenápadně po Niam*
Speciální dík Gorovi za přípravu (fakt doufám, že se něco z toho ujme). Byla to taková malá předzvěst časů budoucích. *pokukuje nenápadně po Niam*
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Deadlymoon
Áááá Enesku do čeho si mě to dostal!
Díky za zábavu!
Díky za zábavu!
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Deadlymoon píše:Áááá Enesku do čeho si mě to dostal!![]()
Díky za zábavu!
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Díky Panathianovi a všem zúčastněným.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
O papoušcích…
O papoušcích…
Také se chci připojit k poděkování, je to vlastně po ani nevím jak dlouho, že by dva tři měsíce? Co jsem nehrál a teď po dlouhé době jsem si zahrál a bylo to příjemné, díky Winonne že mě vlastně překecala, abych se logl ;)Winonne píše:Děkuji všem, kteří přišli, že jsme přežili a Panathianovi, že na nás byl hodný :)
Sice jsem se díky tomu moc nevyspal chybí mi tak hoďka určitě, ale stálo to za to.
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)