Baví / nebaví

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Marigold
Kontaktovat uživatele:

..

Příspěvek od Marigold »

:whistling:
nebudu ti nic nalhávat Lumpe ale mne Equ prostě nebaví..
Arkhalie je v rozkladu a Alh taky není to ´´pravý´´ jestli mne chápeš ale věřím že ano ..
Don´t worry..
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

2Marigold: hraj za zloděje ,jinou radu nemám :smile:
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

Lump píše:2Marigold: hraj za zloděje ,jinou radu nemám :smile:
:thumbsup:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
snowman

Re: ..

Příspěvek od snowman »

Marigold píše::whistling:
nebudu ti nic nalhávat Lumpe ale mne Equ prostě nebaví..
Tady je opět někdo vtipný.. připojuje se na Eq, ale nebaví ho. Hmmm.. Asi někdo, kdo neví, co chce.. Pln předsudků a zášti..

P.S.: Ber to s nadsázkou, jako celé nwn, poeto :shades:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

snowman píše:Tady je opět někdo vtipný.. připojuje se na Eq, ale nebaví ho. Hmmm.. Asi někdo, kdo neví, co chce.. Pln předsudků a zášti..
Mě teď třeba EQ taky nabaví :bigwink: Ale berem tě s nadsázkou :bigwink:
snowman

Příspěvek od snowman »

kolja píše: Mě teď třeba EQ taky nabaví :bigwink: Ale berem tě s nadsázkou :bigwink:
"berem" ??? To bylo přímo a výlučně pro autora protiřečících si příspěvků Marigoldovi.

Je zajímavé vidět, kdo se kam řadí... :smile:
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Marigold
Kontaktovat uživatele:

..

Příspěvek od Marigold »

víš sněhuláku když se připojuji na Aviváž tak v podstatě z nouze a pokud možno reju do lidí a do malomocnosti serveru na potkání a ještě za to dostávám expy za rp :megalol: .. ale i to mne baví jen chvilku. a asi proto se na eq připojím tak nejdéle na patnáct minut a iterval mezi připojením je průměrně tak 1-2 měsíce...to že jsem na foru a bavím se v topicu témata mimo equ snad jako připojování na equ nebereš...
přeji jemňoulinkou náhradičku životíčka a hlavně to zdravíčko.
PS: pozor na klíšťata jsou SMRTELNĚ NEBEZPEČNÁ !!
..
.

:blush:
omlouvám se
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od steel_martin »

Mno jsem rád, že to Labir přesunul sem, protože za tímto účelem jsem svůj topic nezakládal...
Game ID: Reverend_Malthas
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

A já jsem rád, že je další téma, co mohu ignorovat a neplete se mi mezi to co mě zajímá …
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

ale no tak...já nechci nikomu kázat, co má nebo nemá dělat ale postup "nudim se - odlognu" je přesně to, co obvykle vede k masovýmu úpadku světa, je to pohled hráče, kterej chce jenom brát a neni ochotnej dávat - kruci, když všichni vodejdou je nuda eště větší nebo ne ?
nekdy to chce jenom trochu trpělivosti, nestalo se vám eště, že ste se dvě hodiny nudili a pak zažili neco super ? někomu to za to stojí, někomu ne ale kdo po 15ti minutách vodlogne, zažít to nemůže
nevdpustim si malej rejpanec - nudící se postava je chyba hráče, kterej jí zapomněl dodělat, kterej ji do světa nedal žádnej cíl, žádnou ROLI, vo tom totiž PRG je
jako vždy, jakákoli podobnost s žijícíma postavama je čistě náhodná.…

Labir: neodpustím si...pěkně řečeno :yes:
Naposledy upravil(a) photter dne 1. 8. 2006 23.57, celkem upraveno 1 x.

kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

photter píše:
No u mě to neni ani tak Eq jako samotnyma NWN, tedka je zrovna doba, kdy se nikde nebavim poradne. Tuhle sem delal quest a akorat sem byl este vic nastvanej ze zbytecne zabijim cas... Chodim, vidim novy postavy a ani se mi s nima nechce bavit... Ani se spis neloguju. Kdyz nemas chut hrat NWN tak ti zadna role nepomuze...
Vetsinou to po delsi pauze prejde.
Drog

Příspěvek od Drog »

No na eq je taky pár věci co mně vadí,jedna z hlavních věci je počet hráču online(což se ovšem týká celé nwn komunity) za co ovšem může (dle mého nazoru)Moc NWN servrů na druhou stranu málo hráčů.Hold nwn česká komunita postrádá RP nadšence a místo toho aby se šikovně dohodla vytváři další a další servry a neuvědomuje si že zájem o nwn není takový jaky byl před pár lety a tím pádem ubývaj i hráči což mně velice mrzí a myslím si že by nás hráče potěšilo kdyby jsme se připojili do hry kde by bylo třeba k večíru prumněrně 20-30 hráčů online.Na druhou stranu jsem na equilibrii zažil pěkné družinové questy ale těch je taky hold málo protože trpasličí hráči jsou tu jen 3,kteří se sejdou jen občas a celý svět se mi zdá stavěný pro 20-30 aktivních hráčů,když si vezmeme jak je svět stavěnej tak hráč když chce někoho potkat tak musí do mithalliru pod ty dva stromy(nevím co je to za stromy:( ) a nebo do tyrianu čekat u svačinky než se někdo oběví.Pak je tu jen elfí město kde nikdo nepřebývá a trpasličí město kde jak už jsem řekl přebývame my trpaslíci:)) S tim se ovšem nedá nic dělat a myslím že je to tak na ostatních servrech stejné prostě jsme situaci špatně odhadli://
Naposledy upravil(a) Drog dne 2. 8. 2006 0.14, celkem upraveno 2 x.
Neberte život příliš vážně. Beztak z něho nevyváznete živí.
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

kolja píše:No u mě to neni ani tak Eq jako samotnyma NWN, tedka je zrovna doba, kdy se nikde nebavim poradne. Tuhle sem delal quest a akorat sem byl este vic nastvanej ze zbytecne zabijim cas... Chodim, vidim novy postavy a ani se mi s nima nechce bavit... Ani se spis neloguju. Kdyz nemas chut hrat NWN tak ti zadna role nepomuze...
Vetsinou to po delsi pauze prejde.
Chlapce ty nevis co rikas!! Ses hysterickej!! Tohle je abstinenci priznak z nedostatku hrani NWN!! :cat:
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

jó vobčas se ve hře nudim,ale nikdá se neodlognu,dokať je tam aspon jeden hráč. A když sem sám tak aspoň prolejzám dungy (díky všem bohům co sou ,že sem zloděj a že mám hide :)). Jinak jak Drog říká,jediný místa kde se dá někdo potkat je Sváčův fast food a hospa U Sekyry.
zdá se mi že se objevuje syndrom Svačinkářu, tzn. postav sedících/chlastajících u Svačinky,kerý akorát čekaj na jiný postavy aby se bavili.
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
Marigold
Kontaktovat uživatele:

..

Příspěvek od Marigold »

Nudím se odlognu.. tím to není..
A ty to víš..
:shades:
né každého baví zakládat si nové postavy na nových serverech (neodpustím si malý rýpanec - ještě takovích jako je Aviváž) nebo navazovat stále nová ´´přátelství´´ se starou postavou na novím serveru(a pokud možno ještě se starýma známíma).. někdo je uplý na svoje ´´staré postavy´´ .. nebaví ho to prostě..
ale ty víš jak to myslím..
snowman

Příspěvek od snowman »

to Marigold:

protiřečíš si často. Připojování na forum jsem opravdu neměl na mysli a ty to víš. Nemůžu za to, že "někdo" smazal příspěvek, kde jsi o připojování na alh, ark a eq psal doslova (jednalo se o nějaké orig./neorig. CD či co...)

Seš prostě komplikovanej a rozpolcenej človíček a neni lehký ti rozumět. Jedno z tebe ale srší dost, jak i sám řikáš: rejpavost. Způsobená jednoznačně předsudky a neschopností se přes něco jednoduše přenést (konkrétní bejt nemusim, je nad slunce jasný, co ti leží v žaludku už pár měsíců a je jen tvůj problém, že v tom problém vidíš:-)

O mě je známo, že na foru Equilibrii vždy bráním, když vysonduju nějakýho rejpálka jako seš třeba ty. Když někdo konstruktivně kritizuje Eq, není problém. Když se řeší bugy a co by se dalo vylepšit, aby to pro všecky bylo hezčí, není problém. Ale vadí mi, když někdo hluše háže slovy a ani neví, co vlastně chce..

:excl: viz ty, člověče. :bang:

P.S.: na konec bych rád dodal, že to né já tebe soudím podle pokřivených měřítek, ale ty. Když se zamyslíš, že kvůli nějaký počítačový hře seš schopnej se nasrat na lidi tak, že ještě po x měsících se v tobě najde tolik zášti, tak je něco špatně, chlape... dělej se sebou něco (ale ne tady na foru - tady si nepomůžeš)
snowman

Příspěvek od snowman »

photter píše:ale no tak...já nechci nikomu kázat, co má nebo nemá dělat ale
Souhlas. A Photter o tom něco ví, když dokáže hrát postavu, která bručí v base... Spousta lidí by to dávno vzdala...

:clover:
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

to jo, to v tej base musí bejt peklo. Přiznám ,že já bych to asi vzdal.
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

V base sem bručel pár dní a musím říci, že je to nuda … photter má mé uznání … :shades:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

njn, to jeden tak dlouho žvaní vo odpovědný hře a nesení důsledků svejch činů, až na něj taky dojde :haha:
ale co, zavřít můžou, pustit musej, pak zas ponesou důsledky jiný :evillaugh:
mimochodem...už jsi mě navštívil v base ? JO, TY !!!!

Zamčeno