nebudu ti nic nalhávat Lumpe ale mne Equ prostě nebaví..
Arkhalie je v rozkladu a Alh taky není to ´´pravý´´ jestli mne chápeš ale věřím že ano ..
Don´t worry..
Moderátor: Dungeon Master
Tady je opět někdo vtipný.. připojuje se na Eq, ale nebaví ho. Hmmm.. Asi někdo, kdo neví, co chce.. Pln předsudků a zášti..Marigold píše:![]()
nebudu ti nic nalhávat Lumpe ale mne Equ prostě nebaví..
Mě teď třeba EQ taky nabavísnowman píše:Tady je opět někdo vtipný.. připojuje se na Eq, ale nebaví ho. Hmmm.. Asi někdo, kdo neví, co chce.. Pln předsudků a zášti..
"berem" ??? To bylo přímo a výlučně pro autora protiřečících si příspěvků Marigoldovi.kolja píše: Mě teď třeba EQ taky nabavíAle berem tě s nadsázkou
No u mě to neni ani tak Eq jako samotnyma NWN, tedka je zrovna doba, kdy se nikde nebavim poradne. Tuhle sem delal quest a akorat sem byl este vic nastvanej ze zbytecne zabijim cas... Chodim, vidim novy postavy a ani se mi s nima nechce bavit... Ani se spis neloguju. Kdyz nemas chut hrat NWN tak ti zadna role nepomuze...photter píše: …
Chlapce ty nevis co rikas!! Ses hysterickej!! Tohle je abstinenci priznak z nedostatku hrani NWN!!kolja píše:No u mě to neni ani tak Eq jako samotnyma NWN, tedka je zrovna doba, kdy se nikde nebavim poradne. Tuhle sem delal quest a akorat sem byl este vic nastvanej ze zbytecne zabijim cas... Chodim, vidim novy postavy a ani se mi s nima nechce bavit... Ani se spis neloguju. Kdyz nemas chut hrat NWN tak ti zadna role nepomuze...
Vetsinou to po delsi pauze prejde.
Souhlas. A Photter o tom něco ví, když dokáže hrát postavu, která bručí v base... Spousta lidí by to dávno vzdala...photter píše:ale no tak...já nechci nikomu kázat, co má nebo nemá dělat ale