Nechci být OT v jiných tématech, ale dnes mě v Praze dostala jedna slečna tím, že dle mého soudu dotáhla Nepthysinu snahu o maximum fialového do dokonalosti. A navíc jí to slušelo.
merlik píše:Nechci být OT v jiných tématech, ale dnes mě v Praze dostala jedna slečna tím, že dle mého soudu dotáhla Nepthysinu snahu o maximum fialového do dokonalosti. A navíc jí to slušelo.
Nemáš foto?? Docela bych si to přál vidět!
Je fakt, že Nephtys nemá fialové vlasy
Ale větší fialové dokonalosti už přeci nemuže dotáhnout
btw copak Nep to nesluší???????
sry za OT
merlik píše:Nechci být OT v jiných tématech, ale dnes mě v Praze dostala jedna slečna tím, že dle mého soudu dotáhla Nepthysinu snahu o maximum fialového do dokonalosti. A navíc jí to slušelo.
Nemáš foto?? Docela bych si to přál vidět!
Je fakt, že Nephtys nemá fialové vlasy
Ale větší fialové dokonalosti už přeci nemuže dotáhnout
btw copak Nep to nesluší???????
sry za OT
Fotku nemam, ale vlasy fialové neměla... Prostě jen živá instance Nep (které to jinak děsně sluší ;) )
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
- "...Quoted for undeniable truth. Don't fix the mob. Fix the tactics." - "Tactics? meh, real players just type vwr and hope they will land three criticals in a row."
vwr taktika! :))
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
How to disturb the guy sitting next to you on a plane
1. open your bag and take your computer
2. open it very slowly and quietly
3. start it
4. make sure that the guy next to you is looking on your screen
5. take a big breath and close your eyes
6. click on this link: http://www.thecleverest.com/countdown.swf
7. look the guy's face :D
...případně si to nakliknout, noťas uspat a když po vás na letišti při security checku budou chtít abyste ho spustili.… Jen pozor na nepříjemné následky
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!