Pokládání pastí
Moderátor: Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokládání pastí
Nějaký ftipný zloděj by moh přestat pokládat pasti v oblasti Fagadských severních pastvin.. nebo alespoň zdůvodnit proč to dělá.. 

Game ID: Reverend_Malthas
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokládání pastí
Ehm. Což takhle když to dělá NPC co tam občas je? Dynamický spawn NPC ...dynamický spawn pastí ...dynamický svět...steel_martin píše:Nějaký ftipný zloděj by moh přestat pokládat pasti v oblasti Fagadských severních pastvin.. nebo alespoň zdůvodnit proč to dělá..

viewtopic.php?t=854
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokládání pastí
Aha, no fajn no..labir píše:…
edit: Já se jen chtěl ujistit jestli to nedělá nějaký PC. Mam s tim špatné zkušenosti na jiných serverech..
Game ID: Reverend_Malthas
-
- Kontaktovat uživatele:
No stát se to může, ale myslím že naštěstí kultura hráčů je natolik vysoká, že nepokládají zbytečně silné pasti kde je napadne (když už tak ty velmi slabé). V té jmenované lokaci to ale s největší pravděpodobností dělá automatika. Respektive automatika to tam dělá to vím jistě, ale nevím zda jsi nalítnul na past ze spawnu nebo od PC.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
jo ňejaký tydle lumpárny vobčas dělám, ale nikdy sem nepoložil jinou past než nejslabší bodákovou,nebo kyselinovou....ani jedna z nich nedá víc jak 10 dmg. Obvykle dávaj tak 4-6dmg.
Vim že klást silný pasti je velká sviňárna i na Lumpina,proto to nedělám.
Vim že klást silný pasti je velká sviňárna i na Lumpina,proto to nedělám.
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D