a spinkatbudu zase s kokosem a Alexíííííkem
Chlébské jaro 2010 aneb johoho, piráti!
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
morfeus1234
- Kontaktovat uživatele:
No ja pochopil, že o moje bečky zajem neni...Braenn píše:budou dvě, jeden ježek od Drakea a jedna něco dle Kohena. Tímto díky oběma pánům, že to zařizují. První bečka dorazí ve čt, druhá v pátek.Aefar píše:Tak mě napadá... jak je to s bečkou?
Jinak doufám, že to nedopadne jako posledně, že ty sudy se vyzvedávalo v pivovaru až při cestě..., to opravdu ne... další cca 45min zpoždění dopředu říkám, že bych nerad...
Chladák by mohl snad pujčit Akira, ale kdo ví.… a Draku vyjádři se co nejdřív, ja už to pak zařizovat nebudu, chci to vědět předem a né týden dopředu...
mimo to Ježek, není zrovna levné pivko... na to jak je "dobré"
(hlavně, že budem vědět kdo je student a kdo ne..., ale spustit hlasování o druhu piva s cenama, jak jsem ti poslal, to se asi nepodaří)
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Sláva Tirianu
Zatím to vypadá, že bude jeden ježek a jedna nějaká jiná. Jelikož jedno auto neuveze lidi i s báglama a dvě bečky, musí vzít druhou bečku nikdo jiný. A nabídl se naštěstí Drake. Zatím je to všecko v jednání, neboť samo o sobě je dost komplikované sladit různý bečky s chlaďákem a ten sehnat..
Každopádně, budou bečky dvě, a minimálně jedna z nich nebude ježek
Každopádně, budou bečky dvě, a minimálně jedna z nich nebude ježek
Tak změna. Chlaďák bere Akira, co jsem pochopila (prosím o potvrzení) případně také s jedním Zubrem.
Má někdo takový problém se zubrem že by ho nepil? Ne že by to bylo moc rozhodující..:) Komentáře nechť se zdrží ti, co ho spokojeně chlastali už několikrát předtím.
Problém je s jedním faktem - Aki asi přijede v pátek. Takže chlaďák dojede až s ním, ale kohen má normální pípu bez chlaďáku, jak jsme měli na podzim. Na ten jeden večer by to mohlo stačit. (Budem na střídačku foukat na stěny bečky a přikládat led, kdyby něco:)))
Má někdo takový problém se zubrem že by ho nepil? Ne že by to bylo moc rozhodující..:) Komentáře nechť se zdrží ti, co ho spokojeně chlastali už několikrát předtím.
Problém je s jedním faktem - Aki asi přijede v pátek. Takže chlaďák dojede až s ním, ale kohen má normální pípu bez chlaďáku, jak jsme měli na podzim. Na ten jeden večer by to mohlo stačit. (Budem na střídačku foukat na stěny bečky a přikládat led, kdyby něco:)))
Jo vezmu Jolanu, my jí zrovna prodáváme.Myrpa píše:A pro nepivaře bych vzal krávu, aby taky měli co dojit.
O Zubrovi jen v dobrém, jinak máme i po chlaďáku ,, nejhorší co by se mělo maximálně napsat je asi... Např: "Nu, dávám přednost jiné značceBraenn píše:Tak změna. Chlaďák bere Akira, případně také s jedním Zubrem.
Má někdo takový problém se zubrem že by ho nepil?
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Sláva Tirianu
Sláva Tirianu
-
morfeus1234
- Kontaktovat uživatele:
Draka i s beckou vezu ja :D Takze korhenovi zdrzeni nehrozi :Dkohen píše:No ja pochopil, že o moje bečky zajem neni...Braenn píše:budou dvě, jeden ježek od Drakea a jedna něco dle Kohena. Tímto díky oběma pánům, že to zařizují. První bečka dorazí ve čt, druhá v pátek.Aefar píše:Tak mě napadá... jak je to s bečkou?, fakt netušim, včechno je zatím na Drakovi, kterej ještě nepotvrdil, že bude chladící pípa..., ale pochybuji, že ti ji pivovar pujčí jen na občanku, jsou celkem drahé... bez chlaďáku žadnou bečku tahat nebudu... a naposlední chvilku to taky zařizovat nehodlám...
Jinak doufám, že to nedopadne jako posledně, že ty sudy se vyzvedávalo v pivovaru až při cestě..., to opravdu ne... další cca 45min zpoždění dopředu říkám, že bych nerad...
Chladák by mohl snad pujčit Akira, ale kdo ví.… a Draku vyjádři se co nejdřív, ja už to pak zařizovat nebudu, chci to vědět předem a né týden dopředu...
mimo to Ježek, není zrovna levné pivko... na to jak je "dobré"![]()
… , ale podvolím se většině
(hlavně, že budem vědět kdo je student a kdo ne..., ale spustit hlasování o druhu piva s cenama, jak jsem ti poslal, to se asi nepodaří)
Sic? To by bylo super. A ohledně rybaření, to poravdě nevím, je tam dole nějaká blátivá říčka, ale na její obsah se zeptej Panathiana a Drakea, ti se tam myslím naposled smočili...Ixtremist píše:Student, chatka pařanská, není li místo beru celtu :)))) Dá se někde v okolí rybařit? (když už se urvu, tak na plnohodnoutnou dovolenou )
P.s: skusim ukecat byvale dm Sicboy aby se přijel taky podivat
edit: tou blátivou říčkou myslím ten potok, ne Svratku.
Což mi připomíná, že doufám někdo zase veme luky a tak, Dron svou skvělou výbavu deskovek a *chvíle zbožného ticha* DDR!
A ohledně výletu, je tam moc pěkné údolí bledulí, a nebo můžem na přání Niam znovu ztéci Pernštějn!
Naposledy upravil(a) Braenn dne 10. 3. 2010 21.26, celkem upraveno 3 x.
Mno, je tam jedna kaluž, ve který žijou žáby. Možná. A pak voda pár kilásků dole zovající se Svratka. Počet ryb neznámý, ale prut tam určo hodit můžešIxtremist píše:Student, chatka pařanská, není li místo beru celtu :)))) Dá se někde v okolí rybařit? (když už se urvu, tak na plnohodnoutnou dovolenou )
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Luk vemu, o a tak nebylo posledně moc zájem, takže asi ne.Braenn píše:Což mi připomíná, že doufám někdo zase veme luky a tak
Nebo mě můžete nosit do kopceBraenn píše:A ohledně výletu, je tam moc pěkné údolí bledulí, a nebo můžem na přání Niam znovu ztéci Pernštějn!
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!