Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky za svatbu byla to paráda obřad dobrý, hádka před obřadem dodrá, hudba dobrá, tanec dobrý, opilci dobří :)) Díky všem! 

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Dík brachům... začíná mi z toho lézt docela příjemné stmelování... a ta hra mě baví.
No, a podruhé dík DM (tentokrát jinému, který byl předtím posluchač) za oživení jeskyně. Hlavně hoňka na konci, kdy byli někteří zvláště dolámaní, byla docela adrenalinová. A taky ten utvořený řetěz... Mělo to atmosféru a byly v tom nervy.
No, a podruhé dík DM (tentokrát jinému, který byl předtím posluchač) za oživení jeskyně. Hlavně hoňka na konci, kdy byli někteří zvláště dolámaní, byla docela adrenalinová. A taky ten utvořený řetěz... Mělo to atmosféru a byly v tom nervy.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
-
- Kontaktovat uživatele:
velké díky Vracasovi za to že pokračuje v tom co Brumla započal a držím mu palce aby vytrval a vše šlo co nejlépe
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Chtěl bych poděkovat všem, s kterými se dnes Skeld po dlouhé době proběhl, trochu mi brach začínal chybět. Pak ještě Hubertovi za krátké ohlédnutí se za jednou malou válkou.
A za včerejšek Dietrichovi za dlouhý rozhovor (ze začátku jsem byl trochu tumpachový, za to se omlouvám), Lucienovi, že znovu Thea do něčeho navezl, a Elyssay za pěknou hru.
A za včerejšek Dietrichovi za dlouhý rozhovor (ze začátku jsem byl trochu tumpachový, za to se omlouvám), Lucienovi, že znovu Thea do něčeho navezl, a Elyssay za pěknou hru.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
VELKÉ PODĚKOVÁNÍ
VELKÉ PODĚKOVÁNÍ CELÉMU TÝMU EQUILIBRIE A HRÁČŮM!
Píšu sem, přestože si ti se kterými hrávám určitě všimnou, že teméř vůbec neloguji - není čas a taky zjišťuji, že on existuje i reálný svět
… ale proč píšu..
Určitě jste si všimli, jak se to tu zase rozjelo. DM spolupracují a vymýšlejí pořád nové a nové věci, hráči se snaží... Svět žije a tak to má být. Takže díky ….
P.S.: Pro Nalka...
"Tohle není podlézání, nebo zlepšování mého jména u ostatních :-) ..prostě to tak cítím!"

Píšu sem, přestože si ti se kterými hrávám určitě všimnou, že teméř vůbec neloguji - není čas a taky zjišťuji, že on existuje i reálný svět

Určitě jste si všimli, jak se to tu zase rozjelo. DM spolupracují a vymýšlejí pořád nové a nové věci, hráči se snaží... Svět žije a tak to má být. Takže díky ….

P.S.: Pro Nalka...

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Díky Naylunovi,
jednak doufám, že jsem na úplném začátku překvapil nejen skřeta ale i DS
ale poté hlavně dík za nečekaný "přepad" na severu. V okamžiku reakce (a ještě jaké) jsem radostně pronesl na stěnu "Naylun je sladkej". Jen škoda toho prcka, byl fakt dobrej od začátku do konce mu Hubert něchtěl nic provést a v posledním momentu kdy ani nezáleželo na odpovědi si to takhle zkazil. Pak už se Hubert nakrk a dopadlo to jak to dopadlo
jednak doufám, že jsem na úplném začátku překvapil nejen skřeta ale i DS

ale poté hlavně dík za nečekaný "přepad" na severu. V okamžiku reakce (a ještě jaké) jsem radostně pronesl na stěnu "Naylun je sladkej". Jen škoda toho prcka, byl fakt dobrej od začátku do konce mu Hubert něchtěl nic provést a v posledním momentu kdy ani nezáleželo na odpovědi si to takhle zkazil. Pak už se Hubert nakrk a dopadlo to jak to dopadlo

Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie