Baví / nebaví
Moderátor: Dungeon Master
-
No z hlediska elfa je to okamžik
ale jako hráč to obdivovat nemůžu, pokud ve vězení nejsou questy, zvlášť pak takové, které umožňují se z něj dostat, ale snad jsou, protože jestli ne, tak se jako hráč spíše jenom divím.
Dobro zvítězí až nakonec. W
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: No z hlediska elfa je to okamžik
Nechej se zavřít a uvidíš.Kai Rivienta píše:ale jako hráč to obdivovat nemůžu, pokud ve vězení nejsou questy, zvlášť pak takové, které umožňují se z něj dostat, ale snad jsou, protože jestli ne, tak se jako hráč spíše jenom divím.

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
…
Víš ty mne bereš moc vážně.
Na nikoho nasraný nejsem (pouze zklamaný, neb necítím zášť k nikomu na zemi) a Aviváž mi v žaludku neleží opravdu ne ta mi z žaludku vyšla dobře strávená spolu se snídaní do záchodové mísi. Ani v krvi kousek nekoluje..
To s tím připojováním- hele podívej se na ten topic odkud mne labir převelel sem a pak mi řekni z čeho soudíš že si protiřečím když říkám že se nepřipojuji často na eq. - viewtopic.php?t=1031&postdays=0&postorder=asc&start=40
fajn.
pro změnu mě zas mrzí že patříš mezi ty ´´osvícené lidi nad věcí´´ kteří posoudí charakter člověka během půl hodiny na internetu a deseti minut rozhovoru (nezapoměl jsi? ).
Myslíš že hluše hážu slovy? Pověz mi jak? že jsme se s Lumpem a ostatními dostali k tomu že mne aviváž nebaví? Že jí zesměšňuji a pohrdám? Kdo jsi ty že mne soudíš?
PS: jsem rýpal a co? Někdo je zas přemoudřelí co myslíš?
Někdo je komlikovaný a někdo jednoduchý, nezdá se ti?
Na nikoho nasraný nejsem (pouze zklamaný, neb necítím zášť k nikomu na zemi) a Aviváž mi v žaludku neleží opravdu ne ta mi z žaludku vyšla dobře strávená spolu se snídaní do záchodové mísi. Ani v krvi kousek nekoluje..
To s tím připojováním- hele podívej se na ten topic odkud mne labir převelel sem a pak mi řekni z čeho soudíš že si protiřečím když říkám že se nepřipojuji často na eq. - viewtopic.php?t=1031&postdays=0&postorder=asc&start=40
fajn.
pro změnu mě zas mrzí že patříš mezi ty ´´osvícené lidi nad věcí´´ kteří posoudí charakter člověka během půl hodiny na internetu a deseti minut rozhovoru (nezapoměl jsi? ).
Myslíš že hluše hážu slovy? Pověz mi jak? že jsme se s Lumpem a ostatními dostali k tomu že mne aviváž nebaví? Že jí zesměšňuji a pohrdám? Kdo jsi ty že mne soudíš?
PS: jsem rýpal a co? Někdo je zas přemoudřelí co myslíš?
Někdo je komlikovaný a někdo jednoduchý, nezdá se ti?
...Carpe Jugulum...
…… http://world3.monstersgame.co.uk/?ac=vid&vid=38067833
//ps mimochodem drogu na Alhambrii jsou již tři trpaslíci a to celkem četně hrající!
...Carpe Jugulum...
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: …
Ehrm.. takže nejdřív tu pozotivní věc:Marigold píše:…
1.
Hezká zvukomalba a celkově pěkná věta, fakt.Marigold píše: Myslíš že hluše hážu slovy?

Ačkoliv jsem nekonfliktní člověk takl teď ty méně pozitivní:
2. Topic Kampaň SoU do toho nemíchej... příště si svou aviváž piš pls rovnou do flames. Dík
Game ID: Reverend_Malthas
steel_martin píše:...příště si svou aviváž…

"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Cesta života, Serena White
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejsi já to taky nechápu.Alcatraz píše:steel_martin píše:...příště si svou aviváž…sem jedinej kdo nevi o cem se mluvi?

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já to už tuplem nechápu, ale ta aviváž smrdí, tím sem si jist..labir píše:Nejsi já to taky nechápu.Alcatraz píše:steel_martin píše:...příště si svou aviváž…sem jedinej kdo nevi o cem se mluvi?
Game ID: Reverend_Malthas
…
Dobrá pokud vám to udělá radost .. Aviváž..
equilimrium znamená rovnovážnost
a ta místní rovnovážnost mi příde taková pohádková, jemňounká..
tak jsem docílil slovní hříčky Aviváž..
Jen mi prosím nikdo nezačněte oponovat něco jako že nic nevím atd.
Dobou noc.
PS: flame z toho udělal až sněhulák svím psychologickým fušerstvím a Photter svou otcovskou radou (jež na nás mladé a neklidné dopadá jak hrách na stěnu neb mi jsme za stěnou k níž otcové mluví) - posléze já svou odpovědí jsem to završil, ale nic nikomu nevičítám.. každý svého štěstí strůjcem.. každý..
skutečně dobrou noc..

Dobou noc.
PS: flame z toho udělal až sněhulák svím psychologickým fušerstvím a Photter svou otcovskou radou (jež na nás mladé a neklidné dopadá jak hrách na stěnu neb mi jsme za stěnou k níž otcové mluví) - posléze já svou odpovědí jsem to završil, ale nic nikomu nevičítám.. každý svého štěstí strůjcem.. každý..
skutečně dobrou noc..
...Carpe Jugulum...
Dobrou noc, Marigolde. Oponovat Ti určitě nebudeme, protože určitě víš o čem mluvíš. Každý, kdo hraje na Equilibrii, přece časem zjistí, jaká je a udělá si názor. Nebo ty ji nehraješ? Mám pocit, že si někde psal, že ne. Uf, to jsem z toho zmatenýMarigold píše:Dobrá pokud vám to udělá radost .. Aviváž..
![]()
Dobou noc.
skutečně dobrou noc..

btw: Tomu říkám otevřenost. Nechat tu topic někoho, kdo veřejně uráží jméno našeho světa, na kterém notabene ani nehraje. Nebo hraje? Zase jsem zmatený

-
- Kontaktovat uživatele:
Vubec nechapu proc se tady tohle resi
Prijde mi to jako situace , kdyz nekdo prijde do hospody a zacne tam resit s lidma , ktery se tam bavej , jak jeho to tam nudi.
To marigold:
Nepatrim rozhodne mezi osvicene lidi nad veci. Samozrejme ze tvuj charakter neznam , ale z toho co tu pises to proste tak vidim.

Myslis to dobre , ale snazis se tady vysvetlit neco nekomu … komu vlastne o to , zahrat si , vubec nejdephotter píše: nekdy to chce jenom trochu trpělivosti, nestalo se vám eště, že ste se dvě hodiny nudili a pak zažili neco super ? někomu to za to stojí, někomu ne ale kdo po 15ti minutách vodlogne, zažít to nemůže

To marigold:
Nepatrim rozhodne mezi osvicene lidi nad veci. Samozrejme ze tvuj charakter neznam , ale z toho co tu pises to proste tak vidim.

Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
-
- Kontaktovat uživatele:
2Marigold: Vyjadřovat se nebudu, nechci se rozčilovat. Myslel jsem že flames a útoky na Equilibrii jsou již minulostí. Hmm...
Zamykám to tu, protože to je to druhé rozumné co se s tímhle topicem dá dělat. To první rozumné bude následovat za pár dní.

Zamykám to tu, protože to je to druhé rozumné co se s tímhle topicem dá dělat. To první rozumné bude následovat za pár dní.