Labir vs Liuk

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

liuk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liuk »

No pokud pití s sebou tak dejte taky prosím vědět na stránky Mintaky.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

liuk píše:No pokud pití s sebou tak dejte taky prosím vědět na stránky Mintaky.
Proč? Vždyť z fóra Vy_víte _koho to tam úspěšně kopíruješ ne? :glare:

Ostatním: Omlouvám se ale tuhle poznámku jsem si nějak nemohl odpustit. Za čas ji smáznu.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Ixtremist

Příspěvek od Ixtremist »

Ja vam dam se hadat, počkejte na conu.….. Dr. Ixtremist s vama něco udělá :bleh:
Všichni jsme výsledkem toho, o čem jsme přemýšleli.
JUNGLE MASSIVE!
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

hehe, von teď labir má často něco do činění s gil, zdá se, že pochytil něco z jejích drobnejch jedovatostí :haha:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
hipsy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hipsy »

Souhlasim s Ixem.. vem cokoladu pratelstvi ;)
liuk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liuk »

No zkopíroval jsem, když tam nikdo z organizátorů skoro nic nedá (hospoda, účastníci, počasí na místě).

Edit: A co se týče hádání .. naopak doufám, že co se odehraje povede ke zmírnění všech nevraživostí a vyjasnění či obroušení nenávisti. :bigwink:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Liuku o kopie mi v nejmenším nejde a ty to víš. Jde mi o to že už ani nevyslovíš (nenapíšeš) moje jméno nebo jméno Equilibrie a tak ho nahrazuješ Vy_víte_koho. Vzhledem k tomu co jsi speciálně ty a další z Mintaky prováděli smír nečekej. Nejsem idiot abych dvakrát skočil na stejný špek a pak zase dostal kudlu do zad. Aby bylo jasno - nenenávidím tě, jen tebou a tobě podobnými za vaše činy pohrdám.

Do flames se přesunu sám.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Jezura

Příspěvek od Jezura »

A já stojím vedle Labira se stejným názorem. Nevím, proč bych měl se měl v hospodě kamarádíčkovat s lidmi, kteří bez okolků urážejí věci, co mám rád. S takovými do hospody nechodím, a když už se tam ve větší skupině potkáme, tak je prostě ignoruju.

Na Conu bohužel nebudu, ale to je z jiného důvodu.
liuk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liuk »

Škoda já do flames ani nechtěl, vyjádřil jsem se slušně a upozornil na nedostatečné informování všech účastníků CONu. Tedy těch co vaše forum nečtou.

Nebudu se zde přít kdo komu bodl kudlu do zad, doufám v to, že na CONu si rozumně promluvíme a vyjasníme si naše postoje.
Ačkoliv se z nás stali zdá se zarytí nepřátelé dodržme prosím určitou míru slušnosti.
hipsy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hipsy »

Ja jen doufam ze se nebudete na CONu jenom hadat. Delame ho od toho aby sme se bavili , chlastali a tak :D Pokud se chcete hadat tak si zajdete dneska do hospody.
liuk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liuk »

Neboj je tam spousta lidí na které se těším (a ti druzí také) a doufám, že se tam nestane nic vyloženě zlého. Avšak vzájemně jsme si způsobili dost velké rány, nelze je prostě ignorovat .. lze však dodržet určitou vzájemnou slušnost.
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od steel_martin »

Pánové, zakládat takovejhle topic den před konem neni podle mě dobrej nápad..
hipsy píše:Ja jen doufam ze se nebudete na CONu jenom hadat. Delame ho od toho aby sme se bavili , chlastali a tak :D
:yes: :thumbup:
Game ID: Reverend_Malthas
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Hádat se rozhodně nechci, už proto že mi je to proti strsti a konflikty nesnáším. Nejlepší když se budem ignorovat.
liuk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liuk »

Raději bych si vše vyříkal .. jak někdo někde psal … tomu co je uvnitř neutečeš, je lepší si vše vyrovnat
.. na forech vzniká mnoho šumů .. spousta nedorozumění .. nemožnost využít intonace jako v mluvené řeči.

I já sám přiznávám, že díky těm věcem se mohu v něčem mýlit .. a třeba ti kvůli tomu křivdit. To bych nerad. Popravdě, stejně tak se může stát pravý opak .. ať tak nebo tak rád mám ve věcech jasno. Myslím, že ty také.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Nevim jak ty, ale já mám celkem jasno, vedu si o všem dokumentaci (zápisky, screeny, mirrory, ICQ savy...) a teď jsem ji zpracoval do kompletnějšího formátu. Speciálně o tobě je v dokumentaci dost dat a i kdyby všechno bylo proneseno medovým hlasem tak to nemění informační hodnotu. Vychází to jednoznačně. Takže nevím co řešit.
liuk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liuk »

Škoda, že si neuvědomuješ jak mohou být takové věci zkreslené .. přesně to co jsem psal o příspěvek nahoře o šumu, ke kterému dochází v internetové komunikaci .. dost věcí se pochopí úplně jinak než byly myšleny (třeba pokud se řeší spor mezi hráči, často dojde jen k nepochopení se).
Takže 17.2. kdy jsme domlouvali možnou spolupráci mezi Mintakou a Equilibrii si lze vyložit jako dobrý úmysl, nebo jako zrádný tah jak z tebe tahat scripty.

Vše má mnoho výkladů. Od toho měla být právě ona výměna názorů …
narozdíl od několika dalších členů týmu na Equilibrii si tě vážím Labire, i jako soupeře, přeze všechno co jsi provedl.

ps.: Pokud by jsi mi mohl poslat naše smazané debaty na Alhambrii a zde byl bych ti vděčný :)
ps2: Vše co jsem napsal může být jedna velká manipulace, hraju přeci drowa, právě proto je IRL debata dle mého nejlepší .. tam se toto nebezpečí minimalizuje.

edit: Pokud však nebudeš chtít, budu to respektovat.
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Proč se pořád chceš udobřovat, liuku? Žehlit "velké rány, co jsme si způsobili"? A vedle toho na jiné fórum píšeš "//převzato z fora .. Vy_víte_koho"? Dej už pokoj s "obrušováním nenávisti", když ti toho Labir tolik "provedl". Pokud jde třeba o mne, nesnáším tě, tečka. Řekl bych ti to na Conu, ale tím bych to tam asi ostatním kazil, takže bych tam spíš držel hubu. Možná je dobře, že tam nebudu.
liuk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liuk »

Protože ironii si občas neodpustím :bigwink: a protože si radši vyjasním vše co mne trápí, než abych si udržoval představy, které jsem moc nekonfrontoval. Tím, že o problému nebudeš mluvit ho nevyřešíš. Problémem nemusí být jen Mintaka postavená proti vašemu světu, problémem může být i ono nejasné postavení .. nepotvrzené křivdy.
Rád bych měl jasno. Dnes už končím, mám poruchu adsl a vytáčené připojení žere dost.
Všem co přečetli povím jednu věc: Nepřijímejte jeden názor jen tak, vždy si zjistěte co si myslí všechny strany a udělejte si vlastní závěry. Na CONu se téhle debatě nebráním, ale nechci, aby to přehlušilo dobrou náladu, která tam určitě bude. Takže zítra :biggrin:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Zkreslené být mohou Liuku. Ale těžko všechny a těžko jedním směrem. I kdyby polovina byla lež a polovina polopravda tak je toho tolik, že to bohatě stačí. Navíc hodně z toho jsem sám zažil takže to za zkreslené nepovažuji. A co se týče záznamů - nic ti nepošlu s tím nepočítej.

A to že zrovna ty si troufáš mluvit o vyslechnutí obou stran mě nepřekvapuje. Ty, který jsi v příspěvku na Equilibrijském fóru ve kterém jsi mě bezdůvodně označil za lháře a rozvraceče komunity nabízel "vysvětlení jak to bylo" dál pouze po ICQ pro zájemce abych se nemohl bránit. Jen to dokresluje tvůj charakter - když se to hodí tak pomluva pěkně neveřejně, když se to hodí tak nejčistší úmysl, korektnost a apel na objektivitu. Mám snad ten flames obnovit a připomenout ti to? Je mi z tebe zle.

Tohle je jen špička ledovce. A pokud budeš pokračovat dál tak mě donutíš všechny vaše podrazy a pomluvy zveřejnit. S tebou ani s tobě podobnými nechci mít nic společného.
liuk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liuk »

Uvedl jsem jasně kde jsi lhal. Důvod tam byl. Za tím si i nadále stojím, bohužel vše bylo smazáno. V dobách startu Eq jsi tvrdil něco co byla naprostá lež a měla pomoci Eq a Alhambrii uškodit. Na tom si trvám.

Co se týče těch mnoha dokumentů tak nevím o co přesně jde. Pokud vím tak do startu Eq jsme byli celkem přátelé. Vše se především událo během asi tří diskuzí (2 na alham, 1 na eq) + ICQ. Což mi jako spousta záznamů nepřijde, pak vlastně naše komunikace skončila.

No a co se týče toho ICQ, byl jsem tehdy dost znechucenej pokud si pamatuješ .. a navíc se ty diskuze mazaly .. už přesně nevím důvody proč jsem se o něm zmiňoval. Pamatuju si na nařčení, že je to kvůli pomluvám a taky si pamatuju, že se mi to už extra na foru řešit nechtělo.
Pokud jde o to čemu říkáš pomluvy, s někým jsem se bavil o názoru na tebe. Stejně tak jako se bavím o názoru na spoustu jiných věcí a lidí. Rozhodně jsem však o tobě nerozšiřoval lži nebo tak něco.

No pokud si o tom nebudeš chtít promluvi na CONu docela mne to mrzí, rád bych tuhle kapitolu nějak uzavřel a ujasnil si. Pokud se někdo zeptá na můj názor povím mu ho, tak jak to vidím. Vysvětlím proč jsem tě nazval lhářem a že to nebylo jen tak. Vysvětlím také můj postoj k dalším věcem co jsi provedl ty, nebo tví dva pomocníci.

Snad zde tento příspěvek přežije alespoň než si ho někdo přečte. Smazat to můžeš, to ale už ničemu co se stane na CONu nezabrání.
Zamčeno