Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Omlouvam se ze se zitra neukazi na Matejove oslave, bohumzel me ceka navsteva u prarodicu.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Podobná omluva, na mě je to moc brzy.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Nalk píše:
Pavel Urban píše:Omlouvám se za nepřítomnpst ve hře, opět jsou na vinně OOC důvody. Už by to zase mělo být lepší.
Jak to sleduju, tak se omlouváš tak po dvouch týdnech vždy znovu. Možná by sis to měl vyřešit pořádně :bigwink:
No to víš, někdy se to sejde a člověk s tím nic nenadělá. :bigwink:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Adhrin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adhrin »

Díky všem a za vše co mne na Eq potkalo. Nějákou dobu hrát nebudu, RP mi teď moc nejde. Forum sledovat částečně budu a můžete mi psát PM nebo akutně na ICQ (242-899-764). Moc se omlouvám a přeji všem hezkou hru. S pozdravem Elrin.
Postavy:

„Nai súlë súyuva lannilyannar ar hwesta aldamolyanna.“ Elrin Venailir
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Omlouvám se, ale zítra se bohužel na svatbu nedostavím :ermm:
Tak se hezky bavte! :clover:
Neutral Good Dungeon Master :clover:
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

omlouvám se když sem čekal na lodi rovnal sem si inventář a nějak omylem sem pustil prstýnek se sádlem, což pohněvalo všechny piráty v okolí, tak sem kopl do sebe neviditelnost, utekl a odlogl se
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Jestli se dnes počítalo s tím, že by se děly nějaké věci na univerzitě, tak se moc omlouvám, ale časově ani energií to nestíhám. Snad zítra, či pozítří... :/
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
xondik
Kontaktovat uživatele:

Omluva za odlog

Příspěvek od xondik »

Omlouvám se za odlog z rozhovoru v hospodě. Vypadlo připojení. Afekt syn Überwalda
barely playing

Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Velmi se omlouvám všem, ale je nanejvýš pravděpodobné, že z důvodu stěhování na nový žicí plac budu po dobu cca půl roku online jen velice málo.
Kraki Skengdrang
Mevaron

Omluva za Pwentíka

Příspěvek od Mevaron »

Chcu se omluvit za Pwenta, že sem nebyl na schuzi, z OOC důvodu a do hry už sem se celý den nedostal :cry2:
Anade

Příspěvek od Anade »

Omlouvám se, pokud jsem měl něco s někým rozjednané *koukne na Morphea*, nebudu od soboty 13. 3. do příští neděle 21. 3. ve hře.
Snad vše do pátku dochystám na distribuci T.I.V. (za pomoc děkuji kamelotům).
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Omlouvám se, ale včera někdo slavil ve sboru narozeniny a dotáhl víno... a tak jsem se vrátil poněkud... vláčný :biggrin: , takže nebylo vhodné se připojovat a šel jsem rovnou spát.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Akruo

Odlog

Příspěvek od Akruo »

Pro změnu mi to spadlo díky vytažení káblu s elektriky - aneb, když je v pokoji pilno a nikdo nedává pozor - Omlouvám se.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Dneska se omlouvám skupince kolem dvou sošek za zpomalené reakce a možná nějaké nesrovnalosti, ale blbne mi net a řešil jsem paralelně jednu věc mimo hru.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
hemendo

Příspěvek od hemendo »

Omlouvám se všem hráčům v hagu za spousty chyb překlepů a podobného, hold jsem dnes narazil na spoustu věcí poprvé. :clover: Takže sry!
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Omlouváms e za svoji aktivitu/neaktivitu v současnosti. Nějak jsem pořád na štíru s časem a sílou (což jek docela hloupý v tuhle dobu, kdy je tamto rozjeté. Omlouváms e za ten včerejší odlog a omluva jde i Bardovi, který by se Alky nedočkal tak jako tak O:)

A když už jednou čas a chuť mám, tak jsou všichni na nějakém plese :)

Tenhle týden to se mnou bude taky špatné, nejsem ani o víkendu, max. v neděli večer. :/

Pardon.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Velka omluva cele skupince kvuli tomu zaverecnemu spawnu v dolech. Bohuzel, pobihani po cele lokaci + triggery + prechod dne a noci zpusobil nesmyslny respawn NPC na mistech, kde NPC byt uz rozhodne nemely. Po te, co jsem se se salamandrim magem stahnul, mela byt lokace uz cista, abyste se posbirali a odesli. Ma chyba, ze jsem situaci uz pak nezkontroloval (a odskocil si na wc). Pak uz bylo pozde, pac cela parta byla mrtva a debatovala u nastenky na Druhe strane. Tak to rozhodne skoncit nemelo, rozhodne to nebyl umysl.
:ermm:
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

cybermisa píše:Velka omluva cele skupince kvuli tomu zaverecnemu spawnu v dolech. Bohuzel, pobihani po cele lokaci + triggery + prechod dne a noci zpusobil nesmyslny respawn NPC na mistech, kde NPC byt uz rozhodne nemely. Po te, co jsem se se salamandrim magem stahnul, mela byt lokace uz cista, abyste se posbirali a odesli. Ma chyba, ze jsem situaci uz pak nezkontroloval (a odskocil si na wc). Pak uz bylo pozde, pac cela parta byla mrtva a debatovala u nastenky na Druhe strane. Tak to rozhodne skoncit nemelo, rozhodne to nebyl umysl.
:ermm:
A jelikoz mi to vazne stve, tak nabizim zajemcum aspon vraceni expu za tu smrt. Kdo ma zajem, PM mne …
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Omlouvám se za ten lehce spěšný odchod a nepočkání na dva opozlidce, ale už mám toho plný kecky:).
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

V pohodě, já už taky končil :)
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Odpovědět