Musím říct, že tak úžasnou praktickou ukázku Murphyho zákonů jako dnes jsem snad ještě neviděl.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
díky bohům že jsi se vrátil :) škoda jen že jsem chtěl dorazit, moc sem se na to těšil, ale bohužel jsem nebyl sám a bylo mi hodně blbé i když jsem to měl povoleno, hrát, jak tak ale poslouchám mám stále více chutě se plně zase zapojit a hrát ,hag jak byl mrtvej tak je plně oživlýIkkie píše:Taky díky, byla paráda se tu zase po nějakém čase objevit, asi to budu dělat častěji
Ja děkuji že jsi mi ho dovolila vytvořitMorganaLeFay píše:Děkuji Ti, Galli... Krásný příběh.
Také ti děkuji Bolthorme za cenné rady ve hře a za ukázání správné cesty.Aefar píše:Já děkuju Bragenovi... překvapilo mě moc mile, jak se do těžké role, kterou si vybral a o které ze začátku moc nevěděl, nakonec velmi rychle dostal, a je radost s ním plánovat další kroky.
Tobě to ještě nevyprchalo? si to tolik neber, byla to hezká zápletka náhodou!sircervic píše:Chtěl bych poděkovat všem těm, co mi v pondělí tak znechutili hru. Že nemám vůbec chut lognout.
A nejvíc bych chtěl poděkovat skrabimu. Moc děkuju seš fakt největší borec doufám že seš spokojenej a hřeje tě to na srdíčku. Klidně ti zato napíšu diplom jestli máš zájem.
červ
Až se uklidníš, klidně mi napiš PM, pokud máš s něčím problém. Ať už se to týče hry, nebo ne. Ale nezkoušej používat tu otřepanou frázi, která mi začíná poslední dobou lézt krkem a která se stává těžce univerzální - "Ty mi kazíš hru, mou neomylnou hru a ty si ten zlej!". Podívej se do posledních diskuzí o tom, co se tady všichni služebně starší snaží říct. Klidně i ti, co už tu nehrají, ale pořád ještě zažili to, že se nic neřídilo kdejakýma přesnýma definicema, aby se bylo na co odkazovat a odvolávat, ale všechno šlo citem. I propíraná CvC, co se řeší jinde.sircervic píše:Chtěl bych poděkovat všem těm, co mi v pondělí tak znechutili hru. Že nemám vůbec chut lognout.
A nejvíc bych chtěl poděkovat skrabimu. Moc děkuju seš fakt největší borec doufám že seš spokojenej a hřeje tě to na srdíčku. Klidně ti zato napíšu diplom jestli máš zájem.
červ
Jj to je moje hláška že moje hra je neomylná!Alfray píše: žblept
Nikde preci neni zakazany mit, hrat vic postav, To ze nektere postavy dokazou pohnout s denim ve velmi kratkem case je jedine dobre, kdyz tim vytrhnou z upadku situaci, a zacne se neco dit. Hrát dlouho neznamená hrát dobře.sircervic píše:Víš jak?Jj to je moje hláška že moje hra je neomylná!Alfray píše: žblept![]()
![]()
A nejseš snad ten co hraje na sebe? Já a aladar(vracas) sme tady hrály přes měsíc téměř sami. A když se věci začnou pořádně hýbat a něco se děje, tak ostatní vy(co hrajete ještě za elfy) si nalogujete trpaslíky![]()
![]()
Ne a PM ti nenapíšu protože a proto nic stebou řešit nehodlám protože si mě tak vytočil.
A ne žádnou diskuzi sem vyvolat nechtěl.
Takže to klidně smažte nebo přesuntě. Děkuji.
Pocitoval sem potřebu reagovat a omlouvám se těm co to musej číst.