Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Pánové, pište si to do PM. Tady to slouží k jiným věcem. :angry: Díky
Wanting something does not give you the right to have it.
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Díky těm několika málo, co dorazili na uspěchanou a nedodělanou akci. Byla to sonda, zda je vůbec o něco takového ještě zájem. Příště to bude doufám v lepší čas, na lepším místě a já nedorazím na místo dvě hodiny po "západu slunce". I příběh jsem splácal na poslední chvilku, jak to šlo.. Moc práce poslední dobou no..
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Díky Panathianovi za jeho celou podporu a za to co ve hře dělá …
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky Hag Hargolským pavoukobijcům a Panathianovi :)) Putování v jejich stopách mě dost bavilo... a ač mělo tragický konec, dost jsem si ho užil!
Kraki Skengdrang
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Já dnes děkuju trpalsíkům aspol. za pěknou hru, zároveň se omlouvám za chybu na závěr a už poněkud křečovitou nápravu - ono to bylo připravené tak, aby se tohle nestalo, ale tím, jak vás to vykoplo ze serveru a museli jste se znovu nalogovat, tak se jedno klíčové nastavení změnilo, což jsem si neuvědomil :blush: Ale i tak myslim dost dobrej zážitek i pro mě z DS konzole :clover:

PS: Jen příště by bylo lepší začít fakt v těch osm, po půlnoci už nejde přemýšlet, nevidim na monitor a prostě už je pak těžké všechno uhlídat.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

Byla to náhodou paráda, celá výprava měla hlavu a patu, dokonce i bitky mi přišly super a zajímavé a dalo se při nich vymyslet hromada věcí a ještě i hrát RP, což mnohdy zaráz nestíhám :) viz třeba pavučinová past :)

A ten obr cestou nazpátek mě dostal taky :))

takže díky všem a hlavně Panathianovi
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Dr.Lizard

Příspěvek od Dr.Lizard »

Panathian píše:Já dnes děkuju trpalsíkům aspol.…
Prostě parádá co říct víc. Těch pár much mě jako hráče velmi pobavilo. Okázelé antré hlavního bossa které málem bylo také odchodem bez potlesku. Stejně jako *zésláblá a pomalá* s hrčama za 1/4 Hubertova HP. Dal bych 8 z 10ti a to jen proto že jsem škrt a 10 ze zásady nedám a 9 si šetřím kdyby náhodou ;)
K tomu času, jsme spláchli dobrou hodinou cestou špatným směrem a odpřísáhl bych že cokoliv bližšího o umístění pavouka ten skřet neřekl
:smile:
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Dr.Lizard píše:Okázelé antré hlavního bossa které málem bylo také odchodem bez potlesku.
Náhodou ten šílenej čaroděj byl vtipnej, nedřív tedy Skeld zázrakem přežil jeho nástup, pak dostal bigby's clenched fist, když už jsem si říkal, že hrdině padl zmlácen do kulaté krychle, někdo ho tam zachránil, pak ještě jednou. No a nakonec, když už se dovlekl o kousek dál, potkalo ho flesh to stone. Ten čaroděj na něj měl prostě pifku :biggrin:
Ale bylo to super, velké díky Panathianovi :clover: a všem ostatním zůčastněným též.

p.s.: Vážně jsem si neuvědomil hned, že je vhodnější psát tu první pomoc skrze družinu. A pak tedy použití té magie, to by mne v ten okamžik nenapadlo vůbec (tam bylo vcelku zábavné, že ho Skeld zafačoval, až teprve pak zjistil, že ten nebožák nedýchá).
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Winonne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Winonne »

Také se přidám k poděkování, bylo to nečekaně dlouhé a stále to mělo hlavu a patu, za to obdiv Panathianovi, protože já být na jeho místě, tak už padám na čumák.
A díky trpaslíkům a Dinovi, za to, jakou měli o Nyu starost s chránili jí :)
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Jop, dlouhé to bylo... vyčerpávající taky... ale velice povedené (taky se mi moc líbila ta pavučinová past a nejen ta). :good:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Taky děkuju, ani nevíte, jak ve mě hrklo, když přiběhl skřet, nah hlavou nápis "šílený čaroděj" nebo co to bylo, udalo to bláááááh a najednou jsem tam s ním sám a pod nohama samá mrtvola.

Bylo to moc pěkné, moc povedené a moc pěkně připravené (pavučiny, zátarasy s lučištníky, magické souboje … a pak ten závěr). A to nemluvím o důsledcích, které ještě přijdou :biggrin:

Díky

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
hemendo

Příspěvek od hemendo »

Byl to nejlepčejšejší dung, na kterém jsem kdy byl. :clover:
Bylo to fakt super, skvělé a úžasné. Dokonale dotažená atmoška tmou v jeskyni až po smrduté pasti :good: .
A šílený mág :sorcerer: Ten byl boží :biggrin:

Takže díky všem hráčům co tam byli.
.
.
.
A HLAVNÍ VELKÉ DÍK, PATŘÍ PANATHAINOVI! :clover: :clover: :bigwink:
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Jop, povedené, hezky udělané a zahrané. Mě se líbil ten zátah přes lávky a zátarasy. Dík všem
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
hoodedskull

Příspěvek od hoodedskull »

Taky tlačím velký díky, suprovně vedená akce, trochu sem se bál té velké skupiny ale rekl bych ze kazdej se drzel svého vesla moc dobre, sem rád ze sem tam mohl s váma být! perfektne sem se zabavil.
Thaldor Rakhum - poustevník z Fagadu

"Kdo s hrdostí nepřizná vlastní chyby, nemá hrdost!" Charles Dickens
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Tak já děkuju zuzuPD, za to, že to tak bravurně zvládnul a publiku, že se ukázalo :) i přesto, že tam nebylo moc prostoru pro interakci. Takže díky.
Bratrstvo zabanovaných!
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Ghost píše:Tak já děkuju zuzuPD, za to, že to tak bravurně zvládnul a publiku, že se ukázalo :) i přesto, že tam nebylo moc prostoru pro interakci. Takže díky.
Já zase musím poděkovat za příležitost a důvěru, která do mne byla vložena :clover:
A samozřejmě publiku, jen jednou mě trochu zaskočila reakce a přemýšlel jsem jak to přeformulovat, abych se do toho nezapletl :blush: A ještě Valymu za zlé pohledy, které házel na Dustila.

A tedy oholení hlavy nožem na vlnu, už jenom kvůli tomu jsem to musel udělat :megalol:

Edit po Zdechovi: Ne, to je v pořádku, já jsem si říkal že by bylo hezké do toho zkusit zakomponovat symbol čísel, ale čekal jsem že Dustil bude na jednu věc reagovat jinak, tak jsem si to předělal abych zachoval symboliku, pak mi tam úplně nehrálo to "všechny" :) Ale nakonec byla pravda cos řekl potom, více obvinění nebylo, čili jsem ho vlastně žádal celkem šestkrát.
Naposledy upravil(a) zuzuPD dne 18. 3. 2010 23.07, celkem upraveno 1 x.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
zdech

Příspěvek od zdech »

Za tu "záskočnou" reakci se omlouvám, ale když tam byla určitá neshoda...(a že mi následně pořádně zatrnulo, jestli jsem něco nezeslonil). A za proces z pozice obyčejného čumila děkuji, bylo to pěkne provedené a svým způsobem poučné.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Dr.Lizard

Příspěvek od Dr.Lizard »

zdech píše:...bylo to pěkne provedené a svým způsobem poučné.
Mě teda chybělo vylévání nočníku asi holt vykonavatel nervozitou po ránu ani nemohl....er
Ale jinak moc pěkné, Huberta to rozhodně zaujalo
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Tulak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tulak »

Dík za dnešni zajimavou hru
Tulák: odešel za minulostí
Rick Deckard: zmizel
Petr Král: socha na stráži
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

díky za včerejší hru, a taky omluva za to že jsem nedomyslel pár věcí, jsem hrál po delší době a byl sem v tom trochu dutej
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Odpovědět