Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Dík za včerejší hru v Hágu, sic byla posmutná a snad to nějak dopadne :)
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
And now...i'm one with the force.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!

And now...i'm one with the force.
- Deadlymoon
Díky za trpělivost a souhru Deadovi, Sáře a Čikovi
Bohužel se to nevyvedlo jak by mělo... tak se omlouvám, že to bylo tak krátké a trochu i zmatené nejspíše...

Bohužel se to nevyvedlo jak by mělo... tak se omlouvám, že to bylo tak krátké a trochu i zmatené nejspíše...
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Souhlasím, také jsem si jedno velice kvalitní dnes odehrál. Opravdu krásakokosak píše:Po dlouhé době kvalitní CvC! Pěkné

Naposledy upravil(a) Pipi_CZ dne 28. 3. 2010 3.28, celkem upraveno 1 x.
díky všem kdo se účastnil pohřební hostiny a uctění památky Ramona, Brumla uctíval tak památku až pomalu padl do bezvědomí :)
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Chtěl bych poděkovat za přehlídku, vůbec jsem totiž o ní nevěděl, jen jsem logl a koukám co se tam děje...
Mimoto chci poděkovat jednomu hráči jedné postavy
- už jsem děkoval ve hře - velice mile mne to překvapilo a velice bavilo, i když šlo o úplnou chviličku

Mimoto chci poděkovat jednomu hráči jedné postavy

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za krátkou exkurzi do historie v podání strážce stanového městečka 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Taky díky a hlavně Willovi!Pipi_CZ píše:Díky všem zůčastněným, především Anade
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Děkuji Anade, Aris a Willovi za neobvyklou hru na zajímavém místě.. 
To Aefar: zEDITováno, omlouvám se.

To Aefar: zEDITováno, omlouvám se.
Naposledy upravil(a) LindacpAG dne 1. 4. 2010 0.15, celkem upraveno 2 x.
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>