Medvěd: *vejde do sálu prvními dveřmi a odejde.*
Medvěd: *vejde do sálu druhými dveřmi*Tady je ouplně stejná místnost jako v těch dveřích vedle
Medvěd: Aji stejný lidi, týjo
Petr: Dobrý co?
Medvěd: Mají to tu kouzelný
Pipi_CZ píše:Medvěd: *vejde do sálu prvními dveřmi a odejde.*
Medvěd: *vejde do sálu druhými dveřmi*Tady je ouplně stejná místnost jako v těch dveřích vedle
Toto mě dorazilo!!!
Erika - Cikánské dítko Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …" Gradush - "Žrát!"
---------------------------------------- In omnia paratus!
Pipi_CZ píše:Medvěd: *vejde do sálu prvními dveřmi a odejde.*
Mě dostala hláška "Šmankote... "
V tu chvíli mi to přišlo naprosto dokonalé a krásně jsem si představit postavu a její situaci
Ostatně byl jsem na tom v tu chvíli podobně, když jsem poslouchal ono "poznání, jak se zamotat"
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
*Na druhé straně* : Tak přemýšlím, jestli se tady vyplatí vyhrožovat smrtí.
Vzhledem k tomu, že i tam můžeš přijít o své tělo...a museli by ti ho "dát znovu" tak je to něco jako když nabouráš auto z půjčovny, platíš holt za opravu a další výpujčku :D
*Na druhé straně* : Tak přemýšlím, jestli se tady vyplatí vyhrožovat smrtí.
Vzhledem k tomu, že i tam můžeš přijít o své tělo...a museli by ti ho "dát znovu" tak je to něco jako když nabouráš auto z půjčovny, platíš holt za opravu a další výpujčku :D
hehe, jistě, jen jsem ukazoval na postřehy ze hry bylo to totiž asi nejčastější téma, než se přešlo ke kouzlům
OneHeart píše:taky mě docela dostal první útok bezmála +70 u "něčeho".
Pak se tady všichni hrrrozně diví a pobuřujou, proč že si to lidi dělaj PBčka.
Jednoduše aby mohli konkurovat npc powerbuildům
Já myslím, že to je obráceně (ale ať už je to tak nebo tak, myslím si že je to špatně). Tedy tak, že na serveru "vyrostlo" vyjímečné PC s OC 60+, schopné tankovat hi-endové EQ mobíky. Tak WB/DM obratem zareagovali upgrade NPC s AB 70. To že pro 90% zbylé populace je tohle pak "instan-kill", je věc jiná. Ale pořád můžeš Hearte svou RP hrou zaujmout DMka a oni tu bestii pro tebe (tvoji partu) nerfnou nebo ji za tebe dokonce zabijou .