Placos

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Zkus spíš napsat rovnou Labirovi..těžko říct jestli čte oakmžitě všechny téma na fóru :bigwink:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Rekwil

Příspěvek od Rekwil »

děkuju za radu alespon někdo mi poradil už sem mu napsal tak uvydím ještě jednou dík

otázka

Příspěvek od Scrappy »

Zdravíčko, píšu za kámoše Patasse, kterej právě před chvíli dostal automat. BAN, když jsem se mu koukal přes pokročilé ovládání, co se vlastně stalo, tak jediné, co to píše je : -4 porušení pravidel a podvádění (bo tak nějak je ta hláška). Když jsem z něho tahal, co mohl udělat, sám jsem na nic nepřišel, mohla by prosím příslušná osoba sdělit, jak porušil pravidla nebo co udělal špatně? Ještě nesmím zapomenout podotknout, že už ten BAN má podruhé. Teď se mu hodil znovu po zakoupení koblihy u sváči. (že by ten sváča prodával koblihy, které porušují pravidla? *s vážným výrazem se zamýšlí nad situací* :megalol: )

Hráč- Patass postava:Čiko
Prej smazán
cybermisa

Re: otázka

Příspěvek od cybermisa »

Scrappy píše:Zdravíčko, píšu za kámoše Patasse, kterej právě před chvíli dostal automat. BAN, když jsem se mu koukal přes pokročilé ovládání, co se vlastně stalo, tak jediné, co to píše je : -4 porušení pravidel a podvádění (bo tak nějak je ta hláška). Když jsem z něho tahal, co mohl udělat, sám jsem na nic nepřišel, mohla by prosím příslušná osoba sdělit, jak porušil pravidla nebo co udělal špatně? Ještě nesmím zapomenout podotknout, že už ten BAN má podruhé. Teď se mu hodil znovu po zakoupení koblihy u sváči. (že by ten sváča prodával koblihy, které porušují pravidla? *s vážným výrazem se zamýšlí nad situací* :megalol: )

Hráč- Patass postava:Čiko
Proc dostal ten prvni BAN je celkem jasne. Ten druhy s tim bude rovnez souviset. At si zalozi ucet na foru a kontaktuje me po PM.
Odpovědět