EDIT Pavel:
Pro přehlednost uvádím položky dotazníku:
Rasa
Popis
Vystupování
Zvláštní znaky
Oblíbené barvy
Citát
Historie (ala životopis)
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
No jo.. ale něco všeobecně známého bys tam hodit mohl.. nebo to napsat jako Kokosák, to mi přišlo dobrý:) Hodně se mi líbí, jak to sepsali Kat, Largo, Albra, Anade a Hangar... taky neřekli všechno.. ale člověk si z toho udělá hrubý obrázekallekoo píše:Známe své lidi, vačšina neverejnych informacii by si smrdela o metagame.
Naopak je zbytečné to tajit?allekoo píše:mno.. potom čo sa po pol roku nehrania a mesiac od posledneho lognutia lognem a prve co na nastenke uvidim je obvinenie a označenie za nekromantku postavou ktoru Nat hadam ani nestretla, je myslim akekolvek stručnejšie info zbytočne.
Jak víš která postava Nat obviňuje?allekoo píše:mno.. potom čo sa po pol roku nehrania a mesiac od posledneho lognutia lognem a prve co na nastenke uvidim je obvinenie a označenie za nekromantku postavou ktoru Nat hadam ani nestretla, je myslim akekolvek stručnejšie info zbytočne.
fňuk, to jsem si neuvědomil :-D Tak časem třeba bude dělat Niam i další postavičky - Largo taky není na kartě a nemá tam obrázek, takže asi to není nutnost …Paklic píše:musíš bejt na kartě abys to sepsal, ne?Akruo píše:Perfektní, musím pogratulovat Niam i Balrogovi![]()
...začínám přemýšlet, že sepíšu Groga, Dhuna, Rangaroga nebo Freda...
urobím jakmile na to budu mít čas a náladu, omlouvám se, že sem tak línej, všechno mi přijde jako práce, jak psaní EQ životopisu postavičky, tak i psaní reportůNiamCK píše:Dkresluju další a další, ti co už kartu mají jsou jen přednostně vyzváni z sepsání infa.
Já věděl proč tam ten smailík jeNiamCK píše:Ani omylem, za ty obíhačky mi to nestojí :)
Jo prďko a to nechtěj vědět jak jsem musela přepisovat tvůj příspěvek, protože nebyl prakticky čitelný.Nalk píše:Začínám se nesnášet, za to jak tu furt něco píšu...
Jen po dalším čtení si tak říkám, jestli by nebylo vhodné provádět i korekturu, protože některé do očí bijící chyby je trošku ostuda tam mít, nemyslíte?
např. mé oblíbené překlepy při psaní, či slova jako "svadba" = svatba