Hledám nějaké zvědavé duše, které budou schopni se na 10 minut zakoukat na prostřední okno tohoto baráku.
Abych vysvětlil o co jde - já sám nevím, lidi, co se pod to podepsali, tento obrázek opěvují. Že je to geniální a nářez a bůh ví co ještě a já nemůžu přijít na to, o čem mluví. Co tam vidí? Já teda kulový. Tak jestli to není nějaká pr*el, prosím, zkuste to a s případnými výsledky se netajte:) Jediné, co musíte podstoupit je, abyste se na 6-10 minut koncentrovali pouze na ten jeden bod
Mělo by to fungovat i na dalších obrázcích
(Zde se zadívejte na bílý zářící kruh na budově se zapnutými červenými světly vpravo)
(A zde na písmeno "S" ve slově Sandwich)

DĚKUJU!
EDIT1:
Prej to funguje převážně na 16:9 moniturech (eh??)
EDIT2:
" They say it's also important to look with untired eyes. Perhaps Morning times are suitable for you ? . I can't even see the ones i saw with tired eyes at Night. I will try the sandwich tomorrow morning. "
EDIT3:
"Also don't give up after first tries. At first i did'nt believe this aswell but then at my 10th or 15th try i saw it at last. It's like a 3dimensional Picture ;)"
EDIT4:
"For me it worked only when i purely focussed on the window in the middle. I lost concentration for a few milleseconds by watching that deer that passes from the woods and nothing happened.
But if you keep a clear look at the window you must be able to see the beauty!"
EDIT5:
"Focus on to the Window at the middle. After 6-10 minutes the picture will go "live!". Really incredible."