Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topic
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Vlkodlak by byl ve stylu Werewolf … nebo se "shift"em prostě 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
vyplňuji formulář na veletrh a najednou mě vzbudí šéf prej jestli nechci jít domů, prostě den blbec a málo spánku, bráním se ale oči se mi klíží, to je teror

Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Priznavam se, ze problematice davek VUBECnerozumim, pac ani jedno nepobiram, ALE v podvedmi mam nasledujici info:
1. Prispevek na bydleni se nedava rozhodne automaticky, nejsem si jist, co dotycny musi splnit. Tusim, ze se musi prokazat, ze dotycny nema na platbu najmu - jenze kdyz nekdo najem neplati, nedostane prispevek.
2. Socialni davky a rodicovsky prispevek snad nelze pobirat zaroven ne?
3. Rodicovska/materska se tusim vypocitava z platu - netusim, kolik dostane nekdo rodicovsky prispevek, kdyz nepracuje a je na socialni podpore …
Ale taky jsem mozna uplne vedle
1. Prispevek na bydleni se nedava rozhodne automaticky, nejsem si jist, co dotycny musi splnit. Tusim, ze se musi prokazat, ze dotycny nema na platbu najmu - jenze kdyz nekdo najem neplati, nedostane prispevek.
2. Socialni davky a rodicovsky prispevek snad nelze pobirat zaroven ne?
3. Rodicovska/materska se tusim vypocitava z platu - netusim, kolik dostane nekdo rodicovsky prispevek, kdyz nepracuje a je na socialni podpore …
Ale taky jsem mozna uplne vedle

No cikani nejspis neco dostavaji, ale kdyz zkoncite po skole bez prace jako ja tak nedostanete vubec nic, jen si musite platit kazdy mesic zdravotni...
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Paklíči vřele doporučuji aby se ode mne držel v zájmu vlastní bezpečnosti na Chlébském dál, nebo aby si účast snad radši i rozmyslel, protože momentálně mám sto chutí mu osobně rozbít hubu. Další rasově čistý prasata se můžou stavět do řady.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Hele, může to bejt článek od inženýra, doktora, prezidenta, říšskýho kancléře. To nic nemění na tom, že to je rasisitickej humus a že jeho šíření o tobě dost vypovídá.Paklic píše:Hele, to je článek převzatej od jednoho inženýra,
Fajn, účel splněn.Paklic píše: teď ale zvažuju, jestli mám jet vůbec na chlébské, páč mi to kokosák upřímně znechutil!
Tak si přečti Mein Kampf (pokud si to ještě nečetl) a uvidíš, že se změnilo za tu dobu jen málo.Paklic píše:A je to z února 2009, takže se třeba i lecos změnilo.
Možná ti jen nedošlo co je ten článek za prasárnu. V takovém případě chci říct, že nejde o nějakou problematiku daní a sociálních dávek, ale o účelově štvaní proti cikánům. Článek je plný pejorativních výrazů a tendenčních hlodů, jeho kontext je myslím jasný. Opravdu se nejedná o špatnou interpretaci textu typu "jel sem v tramvaji s černochem, co smrděl". Pokud by autor chtěl opravdu řešit otázku sociálních dávek, sotva by použil obraty typu "vychovávání pouličních zlodějíčků, flákačů a kriminálníků".
Vtipama to začíná, článkama jako tenhle pokračuje a pogromama (nebo rovnou plynovejma komorama) to končí. Je důležitý si to uvědomovat a bojovat proti tomu jak to jen jde, ne jen přivírat oči a dělat, že je všechno OK.
-
Kokosaku klid. Paklíč si zdá se neuvědomil povahu článku. Není nutné hned vypěnit. Naopak vysvětlení namísto narážek a útočení může leckdy pomoci.
Díky CM, Wendigo a magnumikovi.
Paklíči, kokos má pravdu. Toto je velmi manipulativně napsaný článek a autor může mít třeba titulů přes celý řádek, ale na výsledku to nci nemění a naopak je to o to smutnější. Na vtipech na téma cikáni/romové (pokud nejsou nevkusné) není nic špatného, stejně jako na vtipech o policajtech nebo o blondýnkách, ale proti nim švoucí texty jako tento jsou odpad a skoro kriminální.
Díky CM, Wendigo a magnumikovi.
Paklíči, kokos má pravdu. Toto je velmi manipulativně napsaný článek a autor může mít třeba titulů přes celý řádek, ale na výsledku to nci nemění a naopak je to o to smutnější. Na vtipech na téma cikáni/romové (pokud nejsou nevkusné) není nic špatného, stejně jako na vtipech o policajtech nebo o blondýnkách, ale proti nim švoucí texty jako tento jsou odpad a skoro kriminální.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Kokosák vypěnil, Kokosák je obecně pěnivý a na některá témata pěnivější než na jiná. Pokud byl článek copy/paste bez uvědomnění si obsahu, pak se kokosák omlouvá, inzultace samozřejmně nehrozí.
Kokosák si přesto myslí, že je v tomhle ohledu lepší vypěnit, protože tak si lidi spíš začnou uvědomovat co vlastně pouští do éteru.
Kokosák si přesto myslí, že je v tomhle ohledu lepší vypěnit, protože tak si lidi spíš začnou uvědomovat co vlastně pouští do éteru.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele: