Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Poděkovaní
Taky bych chtěl poděkovat, Jackovi,Willovi za super výpravu ktera byla prostě úplně dokonalá :) a všem ostatním během chytání vraha což bylo také skvělé :)
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
And now...i'm one with the force.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!

And now...i'm one with the force.
Chtěl bych poděkovat za dnešní večer, Bohužel už není čas, musí se taky spát a k tomu se na počítač hrnou sourozenci :-D. Nevím kdo tam všechno byl, snad orientačně - Skeldovi, Bertě, Dinovi, Catigernovi, jistému DM a t d. :-) Zábavné... a vzrušující..
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
-
-
Děkuji za spolupráci a čas Dm (tuším, že Naylun, ale kdyby se angažoval i někdo jinej, tak samozřejmě taky ;)), moc mne to pobavilo, i když Rangarog byl trošku zklamanej z toho, že přišel pozdě
Díky
P.S.: Kdyby šlo tam to co jsem psal, byl bych opravdu moc vděčen!

Díky
P.S.: Kdyby šlo tam to co jsem psal, byl bych opravdu moc vděčen!
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
Takze dekuji Dinovi, Catigernovi, Albre, Skeldovi, Hubertovi, Berte a predevsim Piti za krasnou vypravu. 

Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar