Ale asi vim, jak jsi to myslela. Ze kdo "podvadet" chce, tak se na nej koukat muze. Asi bych se mel smazat, coz nejde :)The_Balrog píše:Co se týká playerlistu, je to jednoduchý - nekoukej na něj, když se loguješ.
A hotovo.
Manifest: „Děkujeme, odejděte
Moderátor: Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
A co jsem slyšel tak je způsob jak to obejít.. ale popravdě se dá obejít cokolivLuelle píše:na Thalii to funguje..playlist se nevidí a na stránkách jsou jména postav

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Nedá, Labir tohle zavrhl kvůli tomu, že to není jeho systém a cizí a to si na server tahat nechce.Nalk píše:A co jsem slyšel tak je způsob jak to obejít.. ale popravdě se dá obejít cokolivLuelle píše:na Thalii to funguje..playlist se nevidí a na stránkách jsou jména postavrozhodně kdo nepátrá, neví (já to nevím, jen vím, že to jde), tím pádem to funguje dobře
Předchozí verze byla obejitelná a to údajně relativně lehce... tohle je ale (nejsem si jistej) verze od Sylmaela, kterej přišel na to, jak to utnout přímo na straně serveru, takže to prostě obejít nejde... jenže je na to potřeba jakejsi NWN plugin.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Že by? Ale furt je v oběhu dost řečí o tom, že se to obejít dá.. a kdybych se do těch řečí ponořil, asi bych někde vytáhl i jak, ale neměl jsem to zapotřebí.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak tu říká víc lidí… Nechtěl jsem se vyjadřovat, ale tak co si taky nezkrátit dlouhou chvíli napsáním něčeho co stejně nikdo nevezme v potaz a bude se tu flejmovat dál a dál a dál až tu všichni uhoříte… *koukne na nalka* někteří už vzplály hehe
Ták kde začít… Jen tak mimochodem mě na thalii nejvíce nadchly viditelně zbraně, ale věřím, že to je vážně hodně chybové jelikož jsem to vzápětí zažil a nadšeni opadlo…
…do té doby než se chyba vyřešila
Tak a už vážně… Jsem tu už… No to je jedno tuhle pasáž přeskočíme… Nicméně vždycky mě udivovala EQ komunita je tu naprosto epická koncentrace lidí jež dovedou napsat třeba dvě A4 čistého textu a neříct vůbec nic a nebo jen dokola omílat věci již dávno řečené jen je říct trošku jinak aby to vypadalo že projevili svůj vlastní názor a aktivně se zapojují do diskuse… A víte co? Já to umím taky! Jen mě hold nebaví psát na forum… Koho by bavilo když vidím jak to pořad nebere konce a mluví se pořád o tom samém ale neděje se nic… (teď už třeba začne abych nekřivdil)
Vůbec nejlegračnější mi připadá, že všichni mluví o tom co je potřeba změnit jak je špatné to či ono ten a ten má špatný přístup ten a ten si zasedl na tam ty všichni na sebe hází špínu. Tomu vy říkáte konstruktivní řešení problému? Když vidím výlevy některých hráčů tak se tady kácím smíchy pod stůl (cestou se někdy praštím do hlavy) takže… Prosím.. přemýšlejte více nad svými slovy myslete na Galliho co si tu kvůli vám omlátí hlavu!
Nebo jinak… Když chcete něco změnit změňte to, padejte do hry dělejte questy vybíjejte dungy dělejte to co vás baví ale hrajte proboha jen tím svět zachráníte ne věčným fňukáním na foru. Máme nové DS panathiana musím říct že úžasně oživuje desku a náleží mu za to velká pochvala (a to jsem se s nim ve hře potkal jen jednou na svatbě)… Ale když vidím poděkování tak každý den je aspoň jedno panathianovi tak sakra taky projevte snahu někdo další.. z těch co tu fňukáte že vám vadí tohle a tohle když vám někdo nase.e na hlavu chápu, že mate potřebu se bránit a nasr.t mu na ni taky, ale má to smysl? Neřeknu po prvé, po druhé, ale hádáte se tu pořad dokola o tom samém… Zkuste si jednou říct.. Tak co jdu dál přece si nějakým debilem nenechám zkazit hru… já si to řekl za tu dobu co jsme na EQ nespočetněkrát a spokojeně si hraji, stále mě to baví a vůbec nemam potřebu plakat někde jak mi někdo nevyhověl v tom či onom nebo mi někde zabil postavu… nebo mě někde pomlouvá že jsme něco zahrál špatně… možná bavím jen malý okruh hráčů, a co? Lepší než kdybych jen pendloval z dungu k vetešníkovi a zpátky (i tací tu jsou)… Co na tom že si mě někdo zaškatulkoval jako špatného hráče protože mam build? Ano udělal jsem si silnou postavu protože ta postava má být silná má rubat příšery po desítkách… Je to hra na hrdiny sakra ne? Co je hrdinského na tom sedět cele dny u svačinky a chodit jen na DM questy? Věřím, že hodně z vás má rado fantasy knihy, ale ruku na srdce kolik z vás by četlo knihu o válečníkovy co za celou knihu vyjde jednou dvakrát do hodinového boje a jinak sedí někde v hospodě a klábosí o tom jak si krásně nabarvil zbroj. Ale jak někdo takového válečníka, mága, zloděje a já nevím co, chce zahrát tím stylem jak to bývá v těch skvělých knihách tak to všem vadí. Proč? Možná závist protože oni nedovedou zahrát toho epického hrdinu co bojuje do posledního dechu třeba i s uraženou rukou. Pro ně prostě jen nehrajou to stále dokola omílané HCRP. Kdyby se ve fantasy knihách zavedl placos… tak jsou ty knihy bez hlavních hrdinů… protože hrdinové by dostaly BAN… nevztekejte se když chce někdo hrát toho hrdinu.. Neházejte mu klacky pod nohy. Baví vás sedět u svačinky? Seďte, ale nekoukejte pak závistivě když vidíte zrubaného hrdinu jak se vrací zničený z boje a je nadšený tím co zažil a vůbec k tomu ten hrač třeba nepotřeboval DM DS a podobné vymoženosti… Není to tak dávno co tu jisty cibermisa zkritizoval naší výpravu… Jistě jemu nezaujatému pozorovateli to nic neřeklo. Málo jsme mluvili, málo hvězdičkovali, ale vidí mi/nám do hlavy? Ví, že já si to třeba v hlavě představím jinak? A když pak vím že skupinka lidí se kterou se znám sdílí tu moji představu potom už odpadá potřeba vše hvězdičkovat zatím co nezaujatý pozorovatel vidí postavu rubající dvacet mumií co ji stojí v cestě já vidím válečníka, který zuby nehty bojuje o přežití vyčerpáním už skoro nevidí seká na všechna strany podráží mumiím nohy seká jím ruce uráží jim hlavy a nevím jak postavy ostatních, ale má postava o tom pak dovede přesně takhle vykládat a čím víc jsem ořezal to RP v dungu kde jsem se soustředil na to aby má postava vůbec přežila tím lépe se to pak pokusím vynahradit později kdy o tom má postava bude například někomu vyprávět. Řeknu to na rovinu… já tady hraju hlavně pro hráče ne pro DM ani pro DS pro ty hraju pouze v tom případě, že projeví zájem o moji hru.. A zájmem nemyslím to, že mě obklíčí horda kostlivců a pak moji postavu zabije nemrtvý klerik. DM killem mi jen řekne že o moji hru nestojí a podle toho se já pak zachovám…
Huh tak vidíte.. dovedu taky napsat spoooooooooustu textu a nic pořádného vlastně neříct… Takže padejte do hry a hrajte.. nic lepšího udělat nemůžete… Mno a nebo vypadněte nikdo vás tu nedrží a nebude plakat protože vy jste se rozhodli odejít NIKDO není nenahraditelný.
Be happy
Tak a ja du do té hry, abych nekázal vodu a nepil víno...
Ták kde začít… Jen tak mimochodem mě na thalii nejvíce nadchly viditelně zbraně, ale věřím, že to je vážně hodně chybové jelikož jsem to vzápětí zažil a nadšeni opadlo…
…do té doby než se chyba vyřešila

Tak a už vážně… Jsem tu už… No to je jedno tuhle pasáž přeskočíme… Nicméně vždycky mě udivovala EQ komunita je tu naprosto epická koncentrace lidí jež dovedou napsat třeba dvě A4 čistého textu a neříct vůbec nic a nebo jen dokola omílat věci již dávno řečené jen je říct trošku jinak aby to vypadalo že projevili svůj vlastní názor a aktivně se zapojují do diskuse… A víte co? Já to umím taky! Jen mě hold nebaví psát na forum… Koho by bavilo když vidím jak to pořad nebere konce a mluví se pořád o tom samém ale neděje se nic… (teď už třeba začne abych nekřivdil)
Vůbec nejlegračnější mi připadá, že všichni mluví o tom co je potřeba změnit jak je špatné to či ono ten a ten má špatný přístup ten a ten si zasedl na tam ty všichni na sebe hází špínu. Tomu vy říkáte konstruktivní řešení problému? Když vidím výlevy některých hráčů tak se tady kácím smíchy pod stůl (cestou se někdy praštím do hlavy) takže… Prosím.. přemýšlejte více nad svými slovy myslete na Galliho co si tu kvůli vám omlátí hlavu!
Nebo jinak… Když chcete něco změnit změňte to, padejte do hry dělejte questy vybíjejte dungy dělejte to co vás baví ale hrajte proboha jen tím svět zachráníte ne věčným fňukáním na foru. Máme nové DS panathiana musím říct že úžasně oživuje desku a náleží mu za to velká pochvala (a to jsem se s nim ve hře potkal jen jednou na svatbě)… Ale když vidím poděkování tak každý den je aspoň jedno panathianovi tak sakra taky projevte snahu někdo další.. z těch co tu fňukáte že vám vadí tohle a tohle když vám někdo nase.e na hlavu chápu, že mate potřebu se bránit a nasr.t mu na ni taky, ale má to smysl? Neřeknu po prvé, po druhé, ale hádáte se tu pořad dokola o tom samém… Zkuste si jednou říct.. Tak co jdu dál přece si nějakým debilem nenechám zkazit hru… já si to řekl za tu dobu co jsme na EQ nespočetněkrát a spokojeně si hraji, stále mě to baví a vůbec nemam potřebu plakat někde jak mi někdo nevyhověl v tom či onom nebo mi někde zabil postavu… nebo mě někde pomlouvá že jsme něco zahrál špatně… možná bavím jen malý okruh hráčů, a co? Lepší než kdybych jen pendloval z dungu k vetešníkovi a zpátky (i tací tu jsou)… Co na tom že si mě někdo zaškatulkoval jako špatného hráče protože mam build? Ano udělal jsem si silnou postavu protože ta postava má být silná má rubat příšery po desítkách… Je to hra na hrdiny sakra ne? Co je hrdinského na tom sedět cele dny u svačinky a chodit jen na DM questy? Věřím, že hodně z vás má rado fantasy knihy, ale ruku na srdce kolik z vás by četlo knihu o válečníkovy co za celou knihu vyjde jednou dvakrát do hodinového boje a jinak sedí někde v hospodě a klábosí o tom jak si krásně nabarvil zbroj. Ale jak někdo takového válečníka, mága, zloděje a já nevím co, chce zahrát tím stylem jak to bývá v těch skvělých knihách tak to všem vadí. Proč? Možná závist protože oni nedovedou zahrát toho epického hrdinu co bojuje do posledního dechu třeba i s uraženou rukou. Pro ně prostě jen nehrajou to stále dokola omílané HCRP. Kdyby se ve fantasy knihách zavedl placos… tak jsou ty knihy bez hlavních hrdinů… protože hrdinové by dostaly BAN… nevztekejte se když chce někdo hrát toho hrdinu.. Neházejte mu klacky pod nohy. Baví vás sedět u svačinky? Seďte, ale nekoukejte pak závistivě když vidíte zrubaného hrdinu jak se vrací zničený z boje a je nadšený tím co zažil a vůbec k tomu ten hrač třeba nepotřeboval DM DS a podobné vymoženosti… Není to tak dávno co tu jisty cibermisa zkritizoval naší výpravu… Jistě jemu nezaujatému pozorovateli to nic neřeklo. Málo jsme mluvili, málo hvězdičkovali, ale vidí mi/nám do hlavy? Ví, že já si to třeba v hlavě představím jinak? A když pak vím že skupinka lidí se kterou se znám sdílí tu moji představu potom už odpadá potřeba vše hvězdičkovat zatím co nezaujatý pozorovatel vidí postavu rubající dvacet mumií co ji stojí v cestě já vidím válečníka, který zuby nehty bojuje o přežití vyčerpáním už skoro nevidí seká na všechna strany podráží mumiím nohy seká jím ruce uráží jim hlavy a nevím jak postavy ostatních, ale má postava o tom pak dovede přesně takhle vykládat a čím víc jsem ořezal to RP v dungu kde jsem se soustředil na to aby má postava vůbec přežila tím lépe se to pak pokusím vynahradit později kdy o tom má postava bude například někomu vyprávět. Řeknu to na rovinu… já tady hraju hlavně pro hráče ne pro DM ani pro DS pro ty hraju pouze v tom případě, že projeví zájem o moji hru.. A zájmem nemyslím to, že mě obklíčí horda kostlivců a pak moji postavu zabije nemrtvý klerik. DM killem mi jen řekne že o moji hru nestojí a podle toho se já pak zachovám…
Huh tak vidíte.. dovedu taky napsat spoooooooooustu textu a nic pořádného vlastně neříct… Takže padejte do hry a hrajte.. nic lepšího udělat nemůžete… Mno a nebo vypadněte nikdo vás tu nedrží a nebude plakat protože vy jste se rozhodli odejít NIKDO není nenahraditelný.
Be happy

Tak a ja du do té hry, abych nekázal vodu a nepil víno...

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Popsali jsme pěkné tři stránky, nenapsali jsme vůbec nic kromě toho, že stagnace není primárně vina DM. Stejně tak jsme napsali, že Tým (čtěte DM) se nám možná rozšíří, což ale danou stagnaci nevyřeší, protože dle předchozí věty DM můžou pěkný prd.
Také jste se dalece odchýlili od manifestu Wendigo, která si přála řešit něco úplně jiného a mohu skoro slíbit, že se jí její přání splní, protože jestli má v něčem pravdu, tak je to skutečnost, že stojíme v těch dvěřích opravdu už hodně dlouho.
Pro piti: Na paletu můžou sahat pouze WB, pokud se nechceš pouštět do asynchronní hry (což ty určitě nechceš).
Pro Bruciacullo: Můžeme a uděláme.
Také jste se dalece odchýlili od manifestu Wendigo, která si přála řešit něco úplně jiného a mohu skoro slíbit, že se jí její přání splní, protože jestli má v něčem pravdu, tak je to skutečnost, že stojíme v těch dvěřích opravdu už hodně dlouho.
Pro piti: Na paletu můžou sahat pouze WB, pokud se nechceš pouštět do asynchronní hry (což ty určitě nechceš).
Pro Bruciacullo: Můžeme a uděláme.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Nom, DX můžou docela dost, ale nemůžou holt dělat technická zlepšení světa a WB změny lokací. Pokud hráči přetrpí celkovou statičnost a zakonzervovaný technologický stav, můžou si tady stále dobře zahrát s DXkama (která mohou udělat lokální pseudodynamičnost) nebo bez nich. EQ je stále dost dobrá platforma v některých ohledech dalece převyšujcí jiné.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Re: Manifest: „Děkujeme, odejděte
Héééj, kde je muj flejm? Sem se těšil, že si přečtu tři stránky pořádnejch plamenů a co je toto? Zas nějaká další neplodná diskuse. Mno, tak abysme se vrátili zase nazpět k tématu, ne?
Takže, nejprve si dáme rozbor příspěvku, který tohle vlákno tak nadějně začal.
"Plni světla" - početnější skupina, která se zářným štítem šíří slušnost, pravdu, baví sebe i ostatní. Na forech nezlobí. Ideál. Ti se nám člení do podkategorií
- "Umirňovači"se snaží situaci uklidnit
- "Unaveni", kteří tuto snahu již vzdali (těch bych se pak rád zeptal kdy tu hlasitý křik někomu pomohl, oni mi to jistě rádi sdělí)
- "Odešlí", které to celé už unavilo a odešli
"Plni tmy" - ještě že je jich tak málo. Baví jen sebe, případně náhodné kolemjdoucí. Jsou zlí, oškliví a hnusní, fuj fuj fuj. "Dělají něco, co by neměli", tedy jistě porušují pravidla, nebo alespoň zneužívají dobroty těch, kteří je neklepají přes prsty.

Takže, nejprve si dáme rozbor příspěvku, který tohle vlákno tak nadějně začal.
Aaaaha, volby jsou tu, čas na proslovy.Wendigo píše:Mnozí se na fóru ptají, jaká je budoucnost Equilibrie? Jaká chceme, aby byla a jak by se ti, kdo na ní hrají, měli chovat?
Pravda, pravda.Wendigo píše:Labir s Onyxem, kteří Equilibrii založili, o tom měli jasnou představu. Protože jim bylo jasné, že někteří jejich představu sdílet nebudou, stanovili pravidla. Zásady, kterými se musí ti, kdo na Desce chtějí hrát, řídit. Bohůmžel, na tato pravidla se do velké míry zapomnělo.
Wow, "nejhorší", no to musí být verbež.Wendigo píše:Zapomnělo, nebo jen někteří zneužili toho, jak laskaví byli ti, kteří je stanovili, a jejich dodržování nevymáhali silou. Ti nejhorší si pak stanovili jiná, vlastní pravidla. A domnívají se, že pokud je budou dodržovat, jednají správně a v souladu s řádem Equilibrie, nemají ale pravdu.
..jistě doloženo řádným průzkumem a vůůůůbec se nejedná o manipulační techniku vnutit svůj pohled na věc a stavět se za "širokou, nepojmenovanou většinu"Wendigo píše:Dnes zde máme dvě skupiny hráčů. První je početnější
Každý se může najít. Pokud se snad někomu zdá, že pro jeho případ není kategorie, ještě zrekapitulujeme. Pro lepší ilustraci dodejme jednotlivým kategoriím jménaWendigo píše:a sdružuje ty, kteří stále dávají přednost slušnosti a pravdě. Ti, kteří jsou na Equilibrii nejen proto, aby bavili sebe, ale i jiné. Ti, kteří nejsou na fóru ze starého zvyku a netráví večery psaním jedovatých zpráv. Někteří z nich jsou mírní, snaží se každou neshodu urovnat a vždy vidí smírné řešení. Jiní jsou už ale unaveni věčnými hádkami a nespokojenými výkřiky těch ze skupiny druhých. Mají dost toho, že se v této komunitě stává zvykem jednoduchý princip – kdo křičí nehlasitěji a nadává nejsprostěji, ten vyhrává a dostane, co chce. Poslední z nich jsou ti, kterým pohár trpělivosti již přetekl. Odešli znechucení, ale i tak stále doufají, že na Equilibrii opět zavládne klid a pořádek.
Ti druzí,méně početní, na Equilibrii setrvávají proto, aby se bavili jen oni sami a případná skupinka náhodných postav, která se k nim připojí. Mylně se tak domnívají, že tím „vytváří zábavu“ bezpočtu dalších hráčů. Na fóru si servítky neberou, svoji sprostotu vydávají za upřímnost a pokud si vůbec uvědomují, že dělají něco, co by neměli, ospravedlňují si to připomínání „Já můžu, vždyť všechny kolem sebe bavím!“. Musím vás vyvést z omylu. Nebavíte.
"Plni světla" - početnější skupina, která se zářným štítem šíří slušnost, pravdu, baví sebe i ostatní. Na forech nezlobí. Ideál. Ti se nám člení do podkategorií
- "Umirňovači"se snaží situaci uklidnit
- "Unaveni", kteří tuto snahu již vzdali (těch bych se pak rád zeptal kdy tu hlasitý křik někomu pomohl, oni mi to jistě rádi sdělí)
- "Odešlí", které to celé už unavilo a odešli
"Plni tmy" - ještě že je jich tak málo. Baví jen sebe, případně náhodné kolemjdoucí. Jsou zlí, oškliví a hnusní, fuj fuj fuj. "Dělají něco, co by neměli", tedy jistě porušují pravidla, nebo alespoň zneužívají dobroty těch, kteří je neklepají přes prsty.
Aaaaa už sme u toho! Takže už víme kdo je ten ošklivý ošklivák co ho nemáme rádi. Braenn, Kokosák a … hmm... každý kdo … hmm, nemužu říct " s nimy souhlasí", ale "se k nim hlásí" snad bude přesnější. Ooooo jak jednoduché.Wendigo píše:Braenn, Kokosáku i vy ostatní kteří se k jejich chování hrdě hlásíte, Vaše chování je otřesné, arogantní, sobecké.
Zapomněla si na Arta, toho sme taky úspěšně vyštípali. No asi bysme si měli jít dát mašli. A víš co? Smůůůlaaa, děvče. Pláčeš na špatném hrobečku.Wendigo píše:Už dlouho spíláte Equilibrii, odcházíte, ale stále jste mezi dveřmi. To, co předvádíte (nejen) několik posledních několik dní na fóru, překročilo všechny hranice. Svou agresivitou, arogancí a neschopností přijmout omluvu jste zapříčinili odchod Piti, jedné z posledních, která pro Equilibrii ještě něco dělala. Vás jistě nezajímá, jak dlouho Piti pracovala pro ostatní hráče. Bavila nováčky i veterány, zabývala se administrativou, které se zbytek týmu snažil vyhnout a snažila se prací na světě rozvíjet Labirovu vizi Equilibrie. Vizi, která hlásá „hráči hráčům“ ne „hráči sobě, i když si myslí něco jiného.“
Oh jak jsi inteligentní, tvé vývody jsou, jako vždy, bezchybné. Pověz mi, myslela si u toho co si psala, nebo si jen běžela na vlně vzteku?Wendigo píše:O co tedy usilujete vynášením IC informací a ranami pod pás? Nebo svým přístupem k nováčkům kteří čekají že jim starší hráči ukáží co a jak a místo toho se dočkají jen urážek do "prasičů" a odrazováním nových hráčů? Odcházíte, a tak jste pevně odhodláni opuštěný svět co nejvíce poškodit, než nám konečně ukážete svá slíbená záda?
Trhni si. Nesnášíš nás? Smůla, holka, život je svině a my (já tedy rozhodně) ti tvou existenci ulehčovat nehodlám. Víš co je na tom všem roztomilý? Že zrovna tvůj příspěvek je exemplární případ... to už snad ani není trol, to je rovnou vyhlášení flamewar. Pokud bys skutečně chtěla dosáhnout tichého odchodu nás, zlých a ošklivých, vyhlášených flejmerů, stačilo by prostě počkat až zmizíme. Ale tohle? Vážně sis v tom prostoru co je mezi ušima myslela, že takovýmhle útočným, manipulativním a veskrze amatérsky napsaným příspěvkem dosáhneš "klidu"? Nebo si snad doufala, že se EQ komunita zvedne a jako jeden muž (žena) smete nás, živly, z tváře zemské tak, že se už neodvážíme vylézt? Pech, holka. Dupej si nožičkama, svírej si pěstičky, fuň si co je libo. Pro mě seš levný zdroj vítané zábavy.Wendigo píše:Prokažte alespoň trochu vděku a úcty těm, kteří vytvořili svět, na kterém jste se bavili, a odejděte v klidu a navždy.
Ano ano ano prosím. Jen doufám ve zvýšený počet příspěvků odsuzujících jednu, druhou, nebo pro jistotu obě strany. To víte, nějak ten server my, zlí a oškliví, zničit musímeWendigo píše:Byla bych ráda, kdyby se k tomu vyjádřilo co nejvíce hráčů. Zvláště těch, kteří chtějí na Equlibrii něco tvořit, ne ji záměrně ničit. Vyzvat jen "ty slušné" nemůžu, vyjádřete se teda prosím všichni. Skutečně vyjádřete, ne - jen si rýpněte a pošlete prázdný příspěvek se spoustou slov.

Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím kam zařadit sebe...ale k čertu, tenhle příspěvek mě rozesmál, jako už dlouho nic podobnéhokokosak píše:…

S příspěvkem SEM!cybermisa píše:Hmm, napsal jsem strankovy prispevek - jenze kdyz ho sem dam, tak si to rovnou muzu presunout do flamu … Otazka zni, zda to ma jeste vubec smysl … Achjo …
KaTo: Pozor, pozor, když tě bavím, sklouzáváš nám do nepěkné skupiny! :D
To jsme dvaKaTo píše:Nevím kam zařadit sebe...ale k čertu, tenhle příspěvek mě rozesmál, jako už dlouho nic podobnéhokokosak píše:…![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ale prosimte, chtel jsem jen a pouze vyjadrit svuj osobni nazor na ono veskrze manipulativni a radoby populisticke zjednoduseni cele situace na pouhe ukazani prstem na hrace, ktere Wendigo nema rada …kokosak píše:S příspěvkem SEM!cybermisa píše:Hmm, napsal jsem strankovy prispevek - jenze kdyz ho sem dam, tak si to rovnou muzu presunout do flamu … Otazka zni, zda to ma jeste vubec smysl … Achjo …
Jenze to nema smysl, tohle neni reseni. Ted spis premyslim, co dal …

No, není to sice řešení, ale smysl to má. Spoň se pobavíme ;)cybermisa píše:Ale prosimte, chtel jsem jen a pouze vyjadrit svuj osobni nazor na ono veskrze manipulativni a radoby populisticke zjednoduseni cele situace na pouhe ukazani prstem na hrace, ktere Wendigo nema rada …
Jenze to nema smysl, tohle neni reseni. Ted spis premyslim, co dal …
DObra tedy zda se ze jsme v mensine, rozhodli jste si o budoucnosti EQ sami a je na mensine se bud prizpusobit nebo odejit to uznavam. Nemohu mluvit za ostatni ale ja odchazim, s NWN nekoncim, mame jeste s par lidmi v planu zacit hrat jinde pokud by se nekdo chtel pridat tak napiste PM a urcite se domluvime.
Vam preju at si z EQ udelate hezky livanec ci co to bylo a at si uzivate flamovani, urazek a arogance do sytosti.
Vam preju at si z EQ udelate hezky livanec ci co to bylo a at si uzivate flamovani, urazek a arogance do sytosti.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar