Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Gnolove
Opravdu fajne vyprava děkuju všem že sem se mohl přidat :)
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
And now...i'm one with the force.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!

And now...i'm one with the force.
tisíceré díky

Naposledy upravil(a) ebokmi dne 16. 5. 2010 17.01, celkem upraveno 3 x.
Anička: *mile se usmívá a vypadá že něco tají*
Quido: *velmi výrazně se zasměje*
Equilibrie: ebokmi
Discord: Oxaren
Quido: *velmi výrazně se zasměje*
Equilibrie: ebokmi
Discord: Oxaren
Takže zase díky, za dnešek i včerejšek. A díky patří - prvně Vanesse za odpoledne, potom Mortisovi, Bragenovi a Pwentovi za malej průzkum =), ale hlavně díky za ten večer!
Panathiane, svýmu slovu o bitvě jsi dostál líp, než jsem si představoval =D, a díky všem co se tam motali semnou - Pwent, Will, Deadrok, Kim, Bragen. Vážně jeden z těch krásnejch dnů na který budu rád vzpomínat, díky.

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: tisíceré díky
njn sem se nudil tak sem přijelebokmi píše:Děkuji za skvělou hru s Katy, Nicem, Thildonem a Chardem. taky Kimovi za jeho návštěvu.

díky
Díky včerejším spolubojovníkům za podporu, Panathianovi díky za akci a především za shovívavost.
Myslím, že si z této akce vzala každá postava ponaučení, že taktika a formace, které se předem ustanoví je důležité držet.
Myslím, že si z této akce vzala každá postava ponaučení, že taktika a formace, které se předem ustanoví je důležité držet.
Prej smazán
-
Re: díky
Plně s tebou souhlasímScrappy píše:Díky včerejším spolubojovníkům za podporu, Panathianovi díky za akci a především za shovívavost.

Bragen syn Furinův - kněz Durminův
děkování
Moc děkuji za dnešek..
Dokáži ocenit, když někdo tak pěkně zpestří výpravu - a ta trofej! No skvělé oživení světa Jone!
Samozřejmě platí dík i Vracasovi, že měl ty nervy a provedl mne severem!
A možná mu to ukázalo, že DMka nejsou zas tak špatný .. :-)
Dokáži ocenit, když někdo tak pěkně zpestří výpravu - a ta trofej! No skvělé oživení světa Jone!
Samozřejmě platí dík i Vracasovi, že měl ty nervy a provedl mne severem!
A možná mu to ukázalo, že DMka nejsou zas tak špatný .. :-)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor