Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
..a hned další poděkování
Děkuji za dnešní večer :-) všem zúčastněným...
Po dlouhé době nějaký zážitek, který poodkryje charaktery postav v takovém vyhroceném stylu.. Díky
Po dlouhé době nějaký zážitek, který poodkryje charaktery postav v takovém vyhroceném stylu.. Díky
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Re: ..a hned další poděkování
Vtipný to bylo, jen škoda, že když je tam spousta lidí tak to jsou dycky vánoce než se to všechno vykecá. Nakonec došla trpělivost, mohlo to mít ještě zajímavej vývojAkruo píše: Po dlouhé době nějaký zážitek, který poodkryje charaktery postav v takovém vyhroceném stylu.…
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
Hubert Boural mladší - už jen nostalgie
Děkuji
Pwente, Jacku, díky za dnešní den, zachovali jsme si svou čest a dostáli svého slova, ikdyž to skončilo tragicky pro postavy, nelituji svého činu, ikdyž mě mrzí, že to možná pár lidem bude líto, ale hra je hra a já ji alespoň pro nějakou dobu z určité části dohrál. Pánové *hrdě se narovná a ikdyž skrývá bolest v sobě, zachová si svou důstojnost* Bylo mi ctí s Vámi zemřít!
Prej smazán
Dík
Jacku, Wille...byla to velká bitva, přesně taková při které si každej přeje zemřít... bylo mi ctí
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
And now...i'm one with the force.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!

And now...i'm one with the force.
---Tomu se říká RP a lidi se to tady snaží praktikovatSkurkaa píše:Chci poděkovat Alky a hlavně jejímu hráči. Je hezké vidět že ikdyž je postava epický lvl, může mít strach a může ji vyvést z míry dvě slabší postavy, nahánějící trošku hrůzu tím, co maj na sobě a tím jak se chovaj. Takže děkuji.

(pardon za OT)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Díky za včerejšek, zase to bylo docela nabitý a byl to přesně ten syndrom "už se jdu odlogovat a v poslední minutě mne někdfo do něčeho ještě zatáhne" Navíc se to včera stalo dvakrát! (Tímto se omlouváme Catigernovi, že jsme ho rychle vyprovodili, ale už jsem fakt nemohl :))
Tak díky za pěknou hru ;)
Tak díky za pěknou hru ;)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
To sou dycky tyhle komorní akce. Ale bylo to dlouhééééé. Ale jsem rád že jsem se zase podíval na nové místečkozuzuPD píše:Děkuji všem účastníkům výpravy a Panathianovi za oživení
Původně sem myslel že tam půjdem tak čtyři, nakonec se to docela rozrostlo
Ludwig von Vergesenburg - "Jen jsem potřeboval na toaletu.… Deska říkáte."
-
Děkuji všem účastníkům výpravy "za knihou", takové dobrodružství jsem tu ještě nezažil. Sice nás z toho všechny bude asi bolet chvíli hlava, teda kromě Sharii, ta se bude pro změnu léčit s žaludkem a celkovou slabostí.
Martin je sice zkroušený z toho, že výprava byla bez úspěchu (nebo že by nějaká stopa byla v té knize?), ale ten kdo ho ovládá si to užil a děkuje.