Tak konečně…
Diky Panathiane, že jsi s tím hnul.
Takže hlavně chci poděkovat všem hráčům, které jsem měl pod velením. To čekání s váma bylo fajn. Díky, že jste poslouchali a nedělali blbosti(až na vyjímky ). Snažil jsem se vám to čekání co nejvíce zpříjemnit, tak snad to nebylo zase tak hrozné. Trošku mě zamrzelo, že když konečně došlo na věc tak se nikdo moc nedržel plánu. Nemluvě o lidech, kteří tam těch šest dní nečekali jako my a logli se až dnes aby to mohli pěkně sabotovat *koukne dlouze na hemenda* ano to mě vážně dostalo (jestli s tím má zmiňovaný problém tak PM nikdo není zvědavý na nějaké výlevy). Ale moje chyba, neměl jsem tam tu postavu nechávat a naivně doufat, že by snad třeba poslechla. Takže mé díky patří těmto postavám kterým jsem velel: Isandra, Ramin, Vracas, Rufu, Rekwil, Rick, Van, Martin, Judita, Kosťa, Chard, Thildon, Elra a Eowomyrion. Všem těmto postavám moc děkuju, za příjemně strávený čas. Pokud jsem někoho zapomněl tak ať se mi prosím ozve bylo vás vážně hodně a psal jsem ty jména teď z hlavy. V neposlední řadě chci poděkovat Morgi, která přišla Galliho navštívit, jen mě mrzí, že tam zůstala až do osudné chvíle, ale co se dá dělat. To je zatím vše, těším se na pokračování zase někdy.
Dneska a zítra se objevím jen dopoledne a o víkendu až v neděli večer. Snad si to užijete, když jsme tak dlouho čekali. Přeji vám hodně štěstí, a kdo ví třeba ještě stihnu nějakou šarvátku s gnolly.
Toť vše, ještě jednou DÍKY vám všem.