Skurkaa píše:Pak taky děkuji Ari, silnější matoucí kouzlo jsem neviděl, dote´d nevím čí jsem :D
Taky tobě díky. Jsem rád, že když postava hráče dostáhne ten "schopný" level, je stále citlivá a dokáže se rozbrečet. Ne jak někteří svačinkáři, ze kterých se stanou nepřemožitelní bojovníci bez tréninku s prořízlou hubou.
Pro dnešek bych chtěl poděkovat Deadovi, ke to postava, co má opravdu charakter.
A teké bych chtěl poděkovat Camelii,a všem co se podíleli na Deadově oslavě.
Díky za Skelda, doufám že sem aspoň trochu potrápil... To je holt tak když zapomínám kouzlit ve správném pořadí A to sem ho lognul náhodou, jenom sem se chtěl přepravit a jít spát...
zuzuPD píše:Díky za Skelda, doufám že sem aspoň trochu potrápil... To je holt tak když zapomínám kouzlit ve správném pořadí A to sem ho lognul náhodou, jenom sem se chtěl přepravit a jít spát...
Potrápil velmi. Vlastně nechápu, jak jsme to přežili... ale přežili. Doufám že se alespon trochu bavil:)
PS: Ondro pokud mi budeš chtít poděkovat tak rovnou ve hře, nebo i na foru ale ne každej den ale třeba se omez na týdny, jiní by to zas braly že si tu naháním EGO nebo něco takového
Skurkaa píše:
PS: Ondro pokud mi budeš chtít poděkovat tak rovnou ve hře, nebo i na foru ale ne každej den ale třeba se omez na týdny, jiní by to zas braly že si tu naháním EGO nebo něco takového
A ne snad?
Já díky za poslední dny těm, se kterýma jsem hrál. Od Anadry až po... tamtoho chudáka, kterýho jsem moc litoval, ale co se dalo dělat mno, takže jemu taky veliké díky. Pokud se líbilo, o to víc mě to těší
Máš mé díky Enesku. Konečně hra, která měla hlavu a patu. Bylo to zajímavé, napínavé a když si vezmu, že jsme si to hráli sami dva, tak si říkám, že to ani nemůže být pravda. Mám pocit že jsme hráli s DX, ale nehráli. Mělo to šťávu i jen ve dvou … Bylo to supr.
Pipi_CZ píše:Máš mé díky Enesku. Konečně hra, která měla hlavu a patu. Bylo to zajímavé, napínavé a když si vezmu, že jsme si to hráli sami dva, tak si říkám, že to ani nemůže být pravda. Mám pocit že jsme hráli s DX, ale nehráli. Mělo to šťávu i jen ve dvou … Bylo to supr.
Plně souhlasím byla to paradní hra! Taky ti díky!
Erika - Cikánské dítko Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …" Gradush - "Žrát!"
---------------------------------------- In omnia paratus!