Nechytejme tě za slovo? To, cos napsal, zní skvěle. To by bylo vážně něco - moct kreslit vlastní obrazy a moct stěhovat. Každá nová herní možnost by byla fajn, nehledě na to, jak moc dobře je svět současně propracovaný. (A že je, já si tedy zatím nemůžu stěžovat :))
Ale k něčemu takovému by bylo třeba nových haků, úpravy vlastních předmětů a tak, ne? Aspoň co se obrazů týče. Napadá mě taková věc, která je k vidění u jiných onlajnovek... A to je aktualizace při každém spouštění. Ten spouštěcí/stahovací program ani není tak těžké udělat, co já vím. Otázkou je, jestli by byl zájem něco takového udělat. A jestli je na to místo na serveru a tak dále.
Tak či tak se mi moc líbí Labirův podpis:
"Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat."
To je přesné. Dohadovat se tu můžeme pořád. Buzerovat taky (to je ještě zábavnější:)), ale těžko se něco změní, když někdo nepřijde s pořádným návrhem a nabídkou vlastních sil a možností, jak tomu dopomoct.
(takže místo spekulování o NWN2 by bylo lepší sehnat nadšeného programátora s haldou času a peníze na lepší server, místo snění o malování obrazů přijít s návrhem na úpravu haků atp.) Nebo plácám nesmysly?
Chci obrázky ve hře!

Víc a víc pohádkové a růžovoučké plyšovoučké grafiky...