Nenaspawnoval se bedroll

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Resurrection

Nenaspawnoval se bedroll

Příspěvek od Resurrection »

Kdyz sem si po tom zahadnym zmizeni zakladal znova postavu tak se mi nenaspawnoval do invu spacak... ale zase mi zustaly vsechny veci co ma postava standardne od nwn (lecivy flasky, pochoden, hadry...).
O tom ze taky nema spacak mi rikal i Fantalas, takze to asi neni errorr jenom na moji strane.
Secrets are power.
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Nenaspawnoval se bedroll

Příspěvek od labir »

Resurrection píše:Kdyz sem si po tom zahadnym zmizeni zakladal znova postavu tak se mi nenaspawnoval do invu spacak... ale zase mi zustaly vsechny veci co ma postava standardne od nwn (lecivy flasky, pochoden, hadry...).
O tom ze taky nema spacak mi rikal i Fantalas, takze to asi neni errorr jenom na moji strane.
To je možné v případě pokud již existovala postava se shodným jménem. Záznam o tom, že tam už byla se uložit a ta druhá nová tak nemůže být detekována jako nová. Je to svázáno i s veřejným CD klíčem, takže postava se stejným jménem hraná z jiné kopie bude detekována jako nová.

Právě proto je v pravidlech, že se nesmí vyskytovat dvě postavy se shodným jménem na jednom účtu (potažmo kopii CD).
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Resurrection

Hm to je pekny, ja bych to vedome neporusil, ale kdyz ta prvni zmizela jak kdyby neexistovala.… ale jak se zda tak si system uchoval informaci o tom ze tam uz byla. Fakt kamos ten system, nejdriv ji smaze a pak jeste takhle zaprasi :glare:
Secrets are power.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Resurrection píše:Hm to je pekny, ja bych to vedome neporusil, ale kdyz ta prvni zmizela jak kdyby neexistovala.… ale jak se zda tak si system uchoval informaci o tom ze tam uz byla. Fakt kamos ten system, nejdriv ji smaze a pak jeste takhle zaprasi :glare:
Z modulu není možné smazat postavu. To může udělat jen NWN i když netuším jak. No a prakticky nejde detekovat postavu jinak než podle public CD keye, jména a případně accountu. Používá se kombinace zmíněných. Pokud jsou tyhle tři věci shodné tak není možné postavy rozlišit. Proto to pravidlo o jednoznačnosti jména.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
snowman

Příspěvek od snowman »

Resurrection píše:Kdyz sem si po tom zahadnym zmizeni zakladal znova postavu tak se mi nenaspawnoval do invu spacak... ale zase mi zustaly vsechny veci co ma postava standardne od nwn (lecivy flasky, pochoden, hadry...).
léčivý flašky (plurál!)+pochodeň - "Standardně od nwn" ??? Co to je? *kroutí nechápavě hlavou*
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Resurrection

snowman píše:
Resurrection píše: léčivý flašky (plurál!)+pochodeň - "Standardně od nwn" ??? Co to je? *kroutí nechápavě hlavou*
Jezis, vyvadis jak kdybys nikdy nehral singla. Kdyz zalozis novou postavu tak mas na zacatku: 3xflasku leceni lehkych zraneni, pochoden, zbran podle povolani, hadry podle povolani a penize podle povolani. Neni to nic extra, ale tusim ze napoprvy sem to nedostal...
Secrets are power.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Resurrection píše:
snowman píše:
Resurrection píše: léčivý flašky (plurál!)+pochodeň - "Standardně od nwn" ??? Co to je? *kroutí nechápavě hlavou*
Jezis, vyvadis jak kdybys nikdy nehral singla. Kdyz zalozis novou postavu tak mas na zacatku: 3xflasku leceni lehkych zraneni, pochoden, zbran podle povolani, hadry podle povolani a penize podle povolani. Neni to nic extra, ale tusim ze napoprvy sem to nedostal...
Nedostal. Protože tě systém detekoval jako novou postavu a vzal ti to a dal ti EQ ovládací prvky (ty se kontrolují po každém loginu) a spacák (ten se nekontroluje, protože ti ho např. někdo může ukrást).

Když sis založil po záhadném zmizení postavy (asi díky tomu že to padlo nebo jsi byl v restartu nalogovaný a postava se i s účtem neuložila z cache na disk) postavu se stejným jménem na stejném účtu se stejným public CD klíčem tak tě to pochopitelně nemělo jak detekovat jako novou postavu a tudíž jsi neprošel tím čím má prvně (a pouze prvně) postava projít. Takže všechny věci ze singlu ti zůstaly, róba co máš na sobě nepůjde opravit, nedostal jsi spacák a neprovedly se grafické efekty příchodu do sféry.
Zamčeno