Jsem si proste nemohl pomoct, spehoval jsem vas celou dobu a cekal na vhodnou prilezitostWolf píše:Tohle poděkování patří Anade, která vše začala a pak DSku, který to krásně dokončil. Moc zajímavá hra, líbilo se.
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Přesně takhle by to mělo bývat vždycky, myslím, že je to pak lepší, než něco plánovaného, ač je to pak časově náročnější. Jinak díky všem, kteří se dostaví na můj Q kterej bude za čtvrt roku cca, až bude nějaká návratnost na servercybermisa píše:Jsem si proste nemohl pomoct, spehoval jsem vas celou dobu a cekal na vhodnou prilezitostWolf píše:Tohle poděkování patří Anade, která vše začala a pak DSku, který to krásně dokončil. Moc zajímavá hra, líbilo se.Ten vas cely rozhovor se mi moc libil
chci podekovat Sive Dearok
Na tohle Zacho neni vubec zvyklej.
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
No tohle se právě vubec nedalo čekat. Po pravdě ani ve snu mě nenapadlo, že nás DX špehuje (tsss) a že pak s tím naloží... tak jak naložil. MazééécPaklic píše:Přesně takhle by to mělo bývat vždycky, myslím, že je to pak lepší, než něco plánovaného, ač je to pak časově náročnější. Jinak díky všem, kteří se dostaví na můj Q kterej bude za čtvrt roku cca, až bude nějaká návratnost na servercybermisa píše:Jsem si proste nemohl pomoct, spehoval jsem vas celou dobu a cekal na vhodnou prilezitostWolf píše:Tohle poděkování patří Anade, která vše začala a pak DSku, který to krásně dokončil. Moc zajímavá hra, líbilo se.Ten vas cely rozhovor se mi moc libil
Neutral Good Dungeon Master 
Díky moc za dnešní akci Aefarovi, koulinkovi a Panathianovi. Bylo to fajn a nebýt toho blbýho pádu, který totálně zmrvil celou operaci to byl bezchybnej večer
A od tý doby co mám sedmičky mi NWN náhodně padá (sedím v hospodě, chci otevřít inventář a spadne to || jdu po Hag Hargol, kliknu někam na cestu a zase pád || … )
A od tý doby co mám sedmičky mi NWN náhodně padá (sedím v hospodě, chci otevřít inventář a spadne to || jdu po Hag Hargol, kliknu někam na cestu a zase pád || … )
-
Pavel Urban
Jo, škoda a bohužel se k tomu přidal i systém dorovnávání, který zřejmě posílil zrovna část té jednutky střelců. Ale jinak to bylo pěkné.Aefar píše:Dík za to oživení... jen škoda toho Acritarova pádu... možná by se to odvíjelo jinak. Ale holt, každý den není posvícení.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Kdyby Julie pila jed ze systému Equlibrie, byla by už bigamistka, kdyby ho pil Romeo, sedí doteď v kryptě a láme si hlavu, jestli ho výrobce nepodved.
Ještě že máme ty hvězdičky, Romeovi že se nechce na smrt tak lehce a … že stínové zranění funguje i na magionové IGMS:))) Díky noční trojici za parádní "konec" jední etapy:)
Ještě že máme ty hvězdičky, Romeovi že se nechce na smrt tak lehce a … že stínové zranění funguje i na magionové IGMS:))) Díky noční trojici za parádní "konec" jední etapy:)
Naposledy upravil(a) Braenn dne 13. 7. 2010 2.42, celkem upraveno 1 x.