Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Chtěl bych nahlásit svou nepřítomnost ve hře a neaktivnost během následujících dvou týdnů +-
Tímto se chci omluvit těm postavám(a jejím hráčům), se kterými mám něco rozehrané (obchodní jednání např.)… hned jak zase začnu, dohrajeme to :-)
Budu snad nadále dostupný na PM!

Tímto se chci omluvit těm postavám(a jejím hráčům), se kterými mám něco rozehrané (obchodní jednání např.)… hned jak zase začnu, dohrajeme to :-)
Budu snad nadále dostupný na PM!

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
A omlouvám se za ty neustálý relogy, jó chorvatskej netík, to není jak v Čr. Příští tejden by už to mělo bejt Ok 

Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
-
- Kontaktovat uživatele:
Však cajk taky se někdy probudím s klávesama otlačenýma na obličejiSkurkaa píše:Omlouvám se Gallimu, tak jsem u toho klimbal že jsem to už nevydržel a musel zavřít oči.![]()
Jak dlouho jsem spal to teda nevím, a moc si toho nepamatuji tak promiň.

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Omlouvám se za dnešek. Dvakrát jsem odběhl od PC a celkem na dlouho. Prvně to byla záležitost dvou minut, ale nakonec jsem musel odběhnout zase a to podstatně na dýl. Nebyl čas se vracet nahoru k PC a vypínat NWN.
Pak podruhé, před míčovanou a během ní. Což mě štve ještě víc. Stala se mi tu "havárka", přehnala se tu pěkně vydatná bouře a .. *koukne z okna* stále trvá a naštěstí už neprší tolik. Sklep byl pod vodou a to nešlo přehlížet, musel jsem urgentně odejít. Takže se ještě jednou omlouvám moc všem, kteří byli tak ochuzení a marně čekali, že se Aris pohne, nebo dokonce promluví.

Pak podruhé, před míčovanou a během ní. Což mě štve ještě víc. Stala se mi tu "havárka", přehnala se tu pěkně vydatná bouře a .. *koukne z okna* stále trvá a naštěstí už neprší tolik. Sklep byl pod vodou a to nešlo přehlížet, musel jsem urgentně odejít. Takže se ještě jednou omlouvám moc všem, kteří byli tak ochuzení a marně čekali, že se Aris pohne, nebo dokonce promluví.