(sorry za skener, ale ty čáry mi ta sviňucha dělá :/ A nemám stále vybavení na to, abych si to mohl bezpečně lepit ze dvou různě otočených skenů. Ono jen tohle samotný lehký tónování byl na mém hw/sw porod :))
Nádhera! Povedl se!
Erika - Cikánské dítko Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …" Gradush - "Žrát!"
---------------------------------------- In omnia paratus!
No vida, takhle ty kobky vypadají mnohem hrůzostrašněji, tak jak vypadat mají. Ve hře to ani tak nejde poznat. Máte kameru nad tím vším a neprožíváte to tajko postava ale přitom je to pěkně hnustný.…. černý tmavý chodby, hnusnej smrad, vlhko a zima. Najednou se ze tmy noví dvě žhnoucí oči.… tak to ve hře nějak... není i když je. Je to pěkný. I ten první obrázek Sil.
Johoo! To je krásný! Atmosféra, kdy ty kobky vypadají konečně temně a ne jak ve hře z toho fakt vyzařuje a to je fajn. (Já bych jim v toolu nastavil všem osvětlení: "kompletní tma, pochodně only", vypadaly by pak jinak).
Myrpa píše:Johoo! To je krásný! Atmosféra, kdy ty kobky vypadají konečně temně a ne jak ve hře z toho fakt vyzařuje a to je fajn. (Já bych jim v toolu nastavil všem osvětlení: "kompletní tma, pochodně only", vypadaly by pak jinak).
Ten malinkej s urvanou rukou je roztomilej!
Takhle bych to nastavil všude kde vládne tma i v noci, ale víš jak to je. Hratelnost na nic. Jen ti s ultra viděním a elfové by viděli dobře :)
Myrpa píše:Johoo! To je krásný! Atmosféra, kdy ty kobky vypadají konečně temně a ne jak ve hře z toho fakt vyzařuje a to je fajn. (Já bych jim v toolu nastavil všem osvětlení: "kompletní tma, pochodně only", vypadaly by pak jinak).
Takhle bych to nastavil všude kde vládne tma i v noci, ale víš jak to je. Hratelnost na nic. Jen ti s ultra viděním a elfové by viděli dobře :)
je hromada způsobů, jak si posvítit :)
Posvítit jo, ale na omezenou vzdálenost. Elfové vidí dál než když má člověk pochodeň. Stejně tak někdo s upraveným zrakem ne?
Pipi_CZ píše:Takhle bych to nastavil všude kde vládne tma i v noci, ale víš jak to je. Hratelnost na nic. Jen ti s ultra viděním a elfové by viděli dobře :)
je hromada způsobů, jak si posvítit :)
Posvítit jo, ale na omezenou vzdálenost. Elfové vidí dál než když má člověk pochodeň. Stejně tak někdo s upraveným zrakem ne?
Vidění ve tmě má jenom trpaslík a půlork... pokud se nepletu, ne? (Systémově)
Ten na zemi tam je dobrodruh nebo zombík ? Mě u něj skoro chybí bublina s něčím jako "mediiiik" nebo "pomooooc."
Moc pěkný obrázek, myslím, že to holčinu pěkně vystihuje.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Wolf píše:Ja tam vidim spis vyraz: * hhhh! Snad me nikdo nevidí! A kde je muj kord!*
Tak rozhodně by nebylo nejlepší, kdyby ji někdo viděl škubat se jako zraněného brouka a pak slítnout ze skály :D Takže to by v tom výrazu mělo být taky :)
Výraz... no... čekal bych při děsu něco jiného...ale co už.
BTW: to dole má být Aris?
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar