Chtěl bych se optat a požádat o přídavnou hudbu pro-Hag Hargol tržní sín.Melodie z Barbara Conana(ta jak tam probíhaj ty orgie )Je sice pěkná ale když to má hráč poslouchat celou dobu co je v Hargolu(My trpaslíci tam hnijem 90% hry ) tak by mu z toho jebnulo a nejradši by vypnul zvuk:)) Tak se ptám jestli by nešla přidat ještě jedna melodie (nějaká drsná trpasličí :) ) na dobrou noc stejně tak jak je to v jiných městech co jsem si teda všiml všiml(1. 7-18 a 2. 18-7:)
Neberte život příliš vážně. Beztak z něho nevyváznete živí.
Jojo,prostě tu co hraje nechat na den a na noc dát jinou.(ale je to jen můj navrh s ostatními hráči trpošu jsem to neřešil.. Na druhou stranu to zas zmněna co by dokázala ublížit není,jestli bude hrát conan půl dne nebo celý )
Naposledy upravil(a) Drog dne 15. 8. 2006 16.26, celkem upraveno 1 x.
Tfuj … Pěkné melodie jsou ty hospodské z Baldurs Gate jestli znáš?? myslím že jich tam par máte.(Kdo hrál BG 2 a vzpomína si na hospodu u zlomené čelenky v ty chudinsky čtvrti nebo tak nějak se jmenovala tak tam zrovna hrála pěkná melodie:) )
Recht,je to pěkný na večíry:)) Mno překlikl jsem se měděná Čelenka:)) to byli doby ach jo:)) asi to znova nainstaluji a opět se vydám osvobozovat ty otroky:)
JukeBox hmm....Ale o placených NPC bardech v některých hospodách (s pravděpodobnostním spawnem dejme tomu 30%) jsem uvažoval...
Ale bardů je dost, když nějaké uskupení chce vždy nějakého ochotného co za trochu zlata zahraje sežene. Zámořské turné bude ale asi o dost dražší. Taková The Bards from Tirian on Route
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.